Remote auditen ‘nieuwe standaard’ 

remote audit BMD AdviesBMD verwacht dat ook na Covid-19 de ‘nieuwe standaard’ van remote auditen regelmatig toegepast wordt. Het nieuwe normaal kan nog maanden aanhouden. Hoe moet dat met de geplande audits? Het aantoonbaar voldoen aan de wet- en regelgeving blijft onontkoombaar en het certificaat dient behouden te blijven. Met behulp van dit Whitepaper ondersteunt BMD Advies u bij het succesvol uitvoeren van uw remote audit.

Remote audit een goed alternatief

Ook in deze tijd van afstand houden en veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, zullen in de meeste gevallen de audits wel gewoon volgens planning doorgaan. Daar waar het niet op locatie kan, is een remote audit een goed alternatief.
Een remote audit is een audit die op afstand wordt uitgevoerd, zonder dat de inhoud van de audit afwijkt van een traditionele audit op locatie. Dat kan zowel een interne als een externe (compliance) audit zijn.

Ervaring remote auditen

Onze BMD-Adviseurs hebben inmiddels de nodige ervaring opgedaan met het succesvol uit (laten) voeren van een remote audit: zowel als auditor als auditee. In de Whitepaper Een succesvolle remote audit uit (laten) voeren: zo werkt dat delen wij onze ervaringen en geven wij u een aantal tips die u helpen een remote audit voor te bereiden of een (interne) audit zelf op afstand uit te voeren.

BMD netwerkbijeenkomst ‘De ins en outs van remote auditen’

Het BMD Netwerkbijeenkomst van 3 december 2020 stond in het teken van het delen van ervaringen rond het uit (laten) voeren van Remote audits.
We mogen terugkijken op een geslaagde BMD Netwerkbijeenkomst ‘De ins en outs van remote auditen’.
Reacties van de deelnemers in de chat: “Veel geleerd, prima en heldere bijeenkomst, nuttige en goede tips”.
Geïnteresseerden bieden wij graag de mogelijkheid om 1x keer vrijblijvend deel te nemen aan het BMD Netwerk. Als de opzet u bevalt, dan kunt u deelnemer worden van het BMD Netwerk. Informatie over het BMD Netwerk.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over het succesvol uit (laten) voeren van een remote audit, dan kunt u contact opnemen met Bas Schevelier Bas.Schevelier@bmdzuid.nl 06 50814214.