Vacatures BMD Advies Tilburg

BMD Advies Zuid-Nederland is op zoek naar enthousiaste adviseurs om het team in Tilburg te versterken.
Momenteel hebben wij een vacature adviseur bodemsanering en omgeving.

Krapte op de arbeidsmarkt - BMD Zuid

Wat meer over BMD Advies Zuid-Nederland

BMD Advies Zuid-Nederland adviseert individuele bedrijven op het brede terrein van arbo & veiligheid, milieu & omgeving, management & systemen, training & opleiding, energie & besparing en digitale tools. BMD Advies Zuid-Nederland heeft vestigingen in Tilburg en Goes waar in totaal 25 personen werken. Ook werken wij nauw samen met de andere vestigingen van BMD Advies in Nederland.

Ons aanbod

Een veelzijdige functie op een gevarieerd werkterrein. Er zijn volop mogelijkheden om binnen de functie en/of onze bedrijven te groeien. Wij bieden vanzelfsprekend goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Begeleiding door leuke deskundige collega’s
  • Ontwikkelingsmogelijkheden door training “on the job” en opleidingen
  • Flexibiliteit met onder andere thuiswerkmogelijkheden
  • Inspirerende werkomgeving zowel op vak- als op sociaal gebied
  • Veelzijdig werkveld bij gevarieerde klantengroep
  • Nieuw gemoderniseerd kantoor

Adviseur bodemsanering en omgeving

Als adviseur bodemsanering en omgeving is het belangrijk dat jij strategisch en inhoudelijk, samen met de opdrachtgever, invulling geeft aan de werkzaamheden. Het zit in je aard dat je opdrachtgevers ontzorgt, je bent een volwaardige gesprekspartner en realiseert een optimaal projectresultaat. Jouw adviezen zijn maatwerk en gaan verder dan alleen het vakinhoudelijke waarbij je ook buiten de kaders van alleen bodemsanering kijkt. Daarom werkt V&S Milieu Adviseurs al vanaf de beginjaren ‘90 aan bijzondere grote en kleinere projecten waaronder momenteel binnenstedelijke GGB- of (VOCl-)saneringsprojecten, Chemie-Pack, de herinrichting van een vuilstortplaats of de bodemsanering in een “archeologische vindplaats”.

Ben jij een strateeg en geef jij om het klimaat? Lees dan snel verder!

Open sollicitatie

Hebben we op dit moment geen passende vacature, maar wilt u uw talent wel graag inzetten bij BMD Advies?

Aarzel dan niet om ons in een sollicitatiebrief te laten weten waarom u bij ons wilt werken en wat u voor ons denkt te kunnen betekenen. Lees snel verder hoe!