Vacatures BMD Advies Tilburg

BMD Advies Zuid-Nederland is op zoek naar enthousiaste adviseurs om het team in Tilburg te versterken.
Momenteel hebben wij diverse vacatures:
Vacature senior adviseur managementsystemen
Vacature medior adviseur bodemsanering en omgeving
Vacature senior adviseur bodemsanering en omgeving
Vacature senior adviseur duurzaam ondernemen

Krapte op de arbeidsmarkt - BMD Zuid

Wat meer over BMD Advies Zuid-Nederland

BMD Advies Zuid-Nederland adviseert individuele bedrijven op het brede terrein van Arbo & veiligheid, milieu & omgeving, management & systemen, training & opleiding, energie & besparing en digitale tools. BMD Advies Zuid-Nederland heeft vestigingen in Tilburg en Goes waar in totaal 30 personen werken. Ook werken wij nauw samen met de andere vestigingen van BMD Advies in Nederland. Ga voor een overzicht van vacatures BMD Advies Nederland naar de website Werken bij BMD Advies.

Ons aanbod

Een veelzijdige functie op een gevarieerd werkterrein. Er zijn volop mogelijkheden om binnen de functie en/of onze bedrijven te groeien. Wij bieden vanzelfsprekend goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Begeleiding door leuke deskundige collega’s
  • Ontwikkelingsmogelijkheden door training “on the job” en opleidingen
  • Flexibiliteit met onder andere thuiswerkmogelijkheden
  • Inspirerende werkomgeving zowel op vak- als op sociaal gebied
  • Veelzijdig werkveld bij gevarieerde klantengroep
  • Nieuw gemoderniseerd kantoor

Vacature Senior adviseur Managementsystemen

Vind jij het leuk om bedrijven te adviseren en te begeleiden? Heb je verstand van (certificeringen op het gebied van) Kwaliteit, Arbo, Milieu en/of aanverwante thema’s? En zie je het als een uitdaging om samen met andere BMD Advies adviseurs bedrijven te ondersteunen in continu verbeteren?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Senior Adviseur Managementsystemen om ons groeiende adviesbureau te versterken. 

Adviseur Managementsystemen

Als Senior Adviseur Managementsystemen voer je zelfstandig projecten uit voor onze opdrachtgevers. Dat doe je met name op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Voor ons is het vanzelfsprekend dat je vanuit een duurzame en hechte relatie met je klant werkt aan het continu verbeteren van de prestaties van het bedrijf. Dit doe je op een praktische en pragmatische manier. In deze functie is het belangrijk om met bedrijven mee te denken in de ontwikkelingen en daarop te anticiperen. Zo ondersteun je ook bij het realiseren van strategische doelen. Als adviseur vind je het leuk bedrijven te ontzorgen en ben je een volwaardige gesprekspartner. Jouw adviezen zijn maatwerk en gaan verder dan alleen het vakinhoudelijke.

Denk jij: ‘’dat is de baan voor mij?’’ Lees dan snel verder!

Medior en senior adviseur bodemsanering en omgeving!

Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen als adviseur ‘bodem’? Kun je buiten de geijkte kaders denken en schrik je niet van niet-gebaande wegen? Dan zoeken wij jou!

Word deel van ons team en voer opdrachten uit voor zowel BMD Advies als V&S Milieu Adviseurs. BMD Advies Zuid-Nederland en V&S Milieu Adviseurs werken samen onder de vlag van Duurzaam vertrouwd. Vanaf de jaren 90 werkt V&S Milieu Adviseurs aan een groot scala van verschillende projecten waaronder momenteel binnenstedelijke GGB- of (VOCl-) saneringsprojecten, Chemie-Pack, de herinrichting van een vuilstortplaats of een bodemsanering in een “archeologische vindplaats”. BMD Advies en V&S Milieu Adviseurs zijn van alle markten thuis, houden niet van ‘hokjes denken’ en worden graag uitgedaagd.

  • Medior adviseur: Je hebt minimaal 3 à 5 jaar technische, inhoudelijke en procedurele kennis opgebouwd op het gebied van bodemverontreiniging met voorbeelden van uitgevoerde bodemsaneringsprojecten. Lees dan snel verder!
  • Senior adviseur: Je hebt minimaal 10 jaar technische, inhoudelijke en procedurele kennis opgebouwd op het gebied van bodemverontreiniging met voorbeelden van uitgevoerde bodemsaneringsprojecten. Lees dan snel verder!

Senior adviseur Duurzaam ondernemen

Vind jij ook dat duurzaamheid begint met het nemen van verantwoordelijkheid? Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid begint bij het nemen van eigen verantwoordelijkheid en het bieden van toekomstperspectief. Daarom zijn wij op zoek naar een senior adviseur die hier enthousiast van wordt, onze visie kan uitdragen en zelfstandig kan opereren vanuit een team van adviseurs en specialisten.

Word deel van ons team en voer opdrachten uit voor zowel BMD Advies als AXXIA Duurzaam Ondernemen. BMD Advies Zuid-Nederland en AXXIA Duurzaam Ondernemen werken samen onder de vlag van Duurzaam Vertrouwd. Van beleid naar de praktijk! Werk met BMD Advies en AXXIA Duurzaam Ondernemen toe naar een klimaatbestendige omgeving en zet de volgende stap naar Duurzaam Ondernemen.

Je kunt van betekenis zijn

BMD Advies Zuid Nederland en AXXIA Duurzaam Ondernemen werken samen aan een betere wereld voor iedereen in onze omgeving. Kleine of grote stappen, abstract of concreet. De SDG’s zetten we in om richting te geven aan duurzaamheid: welke goals adopteert het bedrijf? Onze impact-scan bepaalt de voetafdruk van het bedrijf naar een realistisch Nederlandse situatie. Om vervolgens te bepalen op welke wijze de impact kan worden verminderd en uiteindelijk gecompenseerd. Allemaal om mensen in beweging te brengen voor duurzaamheid. Jij bent in staat om duurzaamheid op de kaart te zetten vanuit een enthousiaste, betrokken en professioneel zakelijke houding. Jij geeft je werk betekenis en werkt in een afwisselende rol aan een betere wereld.

Denk jij: ‘’dit past perfect bij mij?’’ Lees dan snel verder!

Open sollicitatie

Hebben we op dit moment geen passende vacature, maar wilt u uw talent wel graag inzetten bij BMD Advies?

Ga naar de website Werken bij BMD Advies.  Aarzel niet. Laat ons in een sollicitatiebrief weten waarom u bij ons wilt werken en wat u voor ons kunt betekenen. Lees snel verder hoe!