Werken bij

Junioradviseurs gezocht voor BMD Advies Zuid-Nederland

Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste junioradviseurs om ons team te versterken.  Heb je affiniteit me omgevings- en natuurwetgeving? Is het opzetten van managementsystemen iets voor jou? Zie je werk en ben je er op uit om onze klanten zorg uit handen te nemen? Dan ben jij de junioradviseur die wij zoeken!

De organisatie

BMD Advies Zuid-Nederland adviseert individuele bedrijven op het brede terrein van Arbo & Veiligheid, Milieu & Omgeving, Management & Systemen, Training & Opleiding, Digitale Tools en Energie & Besparing. BMD Advies Zuid-Nederland heeft vestigingen in Tilburg en Goes waar in totaal 25 personen werken. Daarnaast werken wij nauw samen met BMD’s in andere regio’s.

De functie startende adviseur:

Als startende milieuadviseur adviseer je, in overleg en in samenwerking met de medior- /senior milieuadviseur, klanten/bedrijven. Kleine (deel)projecten draai je zelfstandig en je rapporteert en adviseert de (kleinere) klanten t.a.v. knelpunten, alternatieven en te ondernemen acties. Je kent (een deel van) de producten van BMD Advies en adviseert hierover.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een recent afgeronde HBO-opleiding.
  • Je kennis van relevante wet- en regelgeving is actueel.
  • Je bent commercieel ingesteld.
  • Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn op een goed niveau.
  • Ervaring met moderne computerapplicaties.
  • Het werken in een leuk team is echt iets voor jou.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Ons aanbod

Een veelzijdige functie op een gevarieerd werkterrein. Er zijn volop mogelijkheden om binnen de functie en/of onze bedrijven (uit) te groeien. Wij bieden vanzelfsprekend goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Heb jij interesse in de vacature junioradviseur? Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt jouw sollicitatie, bestaande uit een motivatietekst en een compleet CV, e-mailen aan info@bmdzuid.nl, t.a.v. de heer Henk Krols (Partner/Adviseur BMD Advies Zuid-Nederland).Voor nadere informatie kun je terecht op www.bmdzuid.nl of kun je contact opnemen met de heer Henk Krols telefoon 06-52 01 55 55.