Vacatures BMD Advies Tilburg

BMD Advies Zuid-Nederland is op zoek naar enthousiaste adviseurs om het team in Tilburg te versterken.
Momenteel hebben wij een vacature junior adviseur QHSE, energie-adviseur en een projectondersteuning-administratie.

Krapte op de arbeidsmarkt - BMD Zuid

Wat meer over BMD Advies Zuid-Nederland

BMD Advies Zuid-Nederland adviseert individuele bedrijven op het brede terrein van arbo & veiligheid, milieu & omgeving, management & systemen, training & opleiding, energie & besparing en digitale tools. BMD Advies Zuid-Nederland heeft vestigingen in Tilburg en Goes waar in totaal 25 personen werken. Ook werken wij nauw samen met de andere vestigingen van BMD Advies in Nederland. Wij zijn opzoek naar een adviseur die het team komt versterken in Tilburg.

Ons aanbod

Een veelzijdige functie op een gevarieerd werkterrein. Er zijn volop mogelijkheden om binnen de functie en/of onze bedrijven te groeien. Wij bieden vanzelfsprekend goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Begeleiding door leuke deskundige collega’s
  • Ontwikkelingsmogelijkheden door training “on the job” en opleidingen
  • Flexibiliteit met onder andere thuiswerkmogelijkheden
  • Inspirerende werkomgeving zowel op vak- als op sociaal gebied
  • Veelzijdig werkveld bij gevarieerde klantengroep
  • Nieuw gemoderniseerd kantoor

Vacature junior adviseur QHSE

Welke impact maak jij na het afstuderen?

Ben jij onlangs afgestudeerd en zoekend naar een baan? Vaak is werkervaring dan het grootste probleem. Komt dat even goed uit, wij helpen je je hier graag bij!

BMD Advies Zuid-Nederland is op zoek naar jou als enthousiaste junior adviseur waarin wij kunnen investeren.  Jij gaat aan de slag als QHSE-adviseur. In deze functie groei je naar het opzetten van managementsystemen en het verbeteren van de Quality, Health & Safety, Environment. Hierbij is kennis over omgevings- en natuurwetgeving geen overbodige luxe. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Vacature energie-adviseur

Draag een steentje bij aan de energietransitie!

Zoals jij weet proberen bedrijven op dit moment een inhaalslag te maken op het gebied van de impact die zij hebben op de aarde. Nog nooit heeft ‘zorgen voor het klimaat’ zo hoog in het vaandel gestaan als nu! De energietransitie is een onderdeel die de revue passeert. Daarnaast groeit het aantal wetten en regels die hiervoor gelden. Bedrijven zijn daarom tot op heden zoekend naar de beste invulling van de transitie.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, heb je inspirerende ideeën over duurzaamheid en lijkt het jou leuk om deze bedrijven te helpen bij het geven van de juiste invulling aan de energietransitie? Lees dan snel verder!

Open sollicitatie

Hebben we op dit moment geen passende vacature, maar wilt u uw talent wel graag inzetten bij BMD Advies?

Aarzel dan niet om ons in een sollicitatiebrief te laten weten waarom u bij ons wilt werken en wat u voor ons denkt te kunnen betekenen. Lees snel verder hoe!