Werken bij

AXXIA zoekt een enthousiaste adviseur duurzaam ondernemen

Heb je een passie voor duurzaamheid? Is het mee in beweging brengen van bedrijven en overheden je tweede natuur? Heb je inspirerende ideeën over duurzaamheid en spreken de Global Goals je aan als uitgangspunt in je dagelijkse praktijk? Zie je werk in duurzaamheid en kun je anderen hierin meekrijgen? Wil je samenwerken tussen en met 20 milieudeskundigen en adviseurs? Dan horen we graag waarom jij de adviseur bent die wij zoeken!

 De organisatie

AXXIA is een adviescoöperatie, gevestigd in Tilburg en opgericht door 2 gerenommeerde adviesbureaus, namelijk BMD Advies en V&S Milieu Adviseurs, met ruime ervaring en brede expertise op het gebied van milieu, (leef)omgeving en duurzaamheid. De coöperatie richt zich op bedrijven en overheden. De speerpunten van AXXIA zijn: Milieu & Ruimte en Duurzaamheid. “Impact neutraal ondernemen” is voor ons nu al een begrip dat voor bedrijven en overheden een uitgangspunt zal gaan worden. Bedrijven tonen hiermee aan dat hun kernactiviteiten, producten of diensten geen nadelige effecten hebben op de leefomgeving.

Ondernemen in deze veranderende wereld vraagt om anticiperen. Het vraagt om een balans tussen  maatschappelijke en economische activiteiten, de zorg voor medewerkers en consumenten en voor de kwaliteit van onze leefomgeving, ons Natuurlijk Kapitaal. We zien graag dat de omgeving (mens en milieu) met recht weer trots op bedrijven kan zijn. AXXIA wil hieraan een bijdrage leveren door ondersteuning van bedrijven en daarin de verbinding maken met de overheid.

De functie

De adviseur duurzaam ondernemen adviseert bedrijven en overheden om in beweging te komen, maar vooral om de volgende stappen te zetten op het gebied van een duurzame bedrijfsvoering en leef- en werkomgeving. Projecten voer je zelfstandig uit of je werkt in een team. Je adviseert en rapporteert daarbij de klanten op beleids- of strategisch niveau, maar voert tevens op operationeel niveau taken in projecten uit. In het team is alle ruimte voor je eigen kennis- en interessegebied of specialisatie.

In jouw functie werk je er aan mee dat bedrijven hun impacts verkleinen om vervolgens de zogenaamde “Onvermijdelijke Impacts” bij voorkeur lokaal te compenseren voor versterking van milieu, landschap en/of onze leefomgeving.

De persoon die we zoeken

Je bent een open en ondernemende persoonlijkheid die zich gemakkelijk beweegt op zowel managementniveau- als het middenkader. Je hebt gevoel voor sociale verhoudingen en hiërarchie, maar weet ook wat je zelf waard bent en wat jij en AXXIA te bieden hebben voor anderen.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een HBO- of universitaire-opleiding, met aantoonbare kennis van én ervaring in duurzaamheid;
  • Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn op een goed niveau;
  • Het werken in een leuk team is echt iets voor jou;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;

Ons aanbod

Een veelzijdige functie op een gevarieerd werkterrein met breed georiënteerde collega’s en een groot netwerk (> 500 bedrijven en overheden). Er zijn volop mogelijkheden om binnen de functie en/of onze bedrijven (uit) te groeien. Wij bieden vanzelfsprekend goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Heb jij interesse in de vacature adviseur duurzaam ondernemen? Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt jouw sollicitatie, bestaande uit een motivatietekst en een compleet CV, voor 1 november 2018 e-mailen aan de heer Henk Krols (telefoon 06-52 01 55 55) en Roland Somers (telefoon 06-51 83 65 91): info@AXXIA.nl. Voor nadere informatie kun je terecht op www.AXXIA.nl, www.bmdzuid.nl en www.V-Smilieu.nl