Vacatures BMD Advies Tilburg

BMD Advies Zuid-Nederland is op zoek naar enthousiaste adviseurs om het team in Tilburg te versterken.
Momenteel hebben wij een vacature junior adviseur Milieu en Omgeving, een vacature medior adviseur bodemsanering en omgeving en een vacature senior adviseur bodemsanering en omgeving

Krapte op de arbeidsmarkt - BMD Zuid

Wat meer over BMD Advies Zuid-Nederland

BMD Advies Zuid-Nederland adviseert individuele bedrijven op het brede terrein van arbo & veiligheid, milieu & omgeving, management & systemen, training & opleiding, energie & besparing en digitale tools. BMD Advies Zuid-Nederland heeft vestigingen in Tilburg en Goes waar in totaal 30 personen werken. Ook werken wij nauw samen met de andere vestigingen van BMD Advies in Nederland.

Ons aanbod

Een veelzijdige functie op een gevarieerd werkterrein. Er zijn volop mogelijkheden om binnen de functie en/of onze bedrijven te groeien. Wij bieden vanzelfsprekend goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Begeleiding door leuke deskundige collega’s
  • Ontwikkelingsmogelijkheden door training “on the job” en opleidingen
  • Flexibiliteit met onder andere thuiswerkmogelijkheden
  • Inspirerende werkomgeving zowel op vak- als op sociaal gebied
  • Veelzijdig werkveld bij gevarieerde klantengroep
  • Nieuw gemoderniseerd kantoor

Vacature junior adviseur Milieu en Omgeving Tilburg en Goes

‘’Welke impact maak jij ?’’

Ben jij op zoek naar een baan? Vaak is werkervaring een probleem, dan komt dat even goed uit, wij helpen je hier graag bij!

Wij als BMD Advies Zuid-Nederland zijn op zoek naar jou als enthousiaste junior adviseur Milieu en Omgeving waarin wij kunnen investeren. Jij gaat aan de slag als -adviseur Milieu en Omgeving. In deze functie ontwikkel je je in het aanvragen van complexere omgevingsvergunningen milieu. Je maakt kennis met stikstof problematiek, omgevings- en natuurwetgeving en het opzetten van managementsystemen conform de ISO 14001. Hierbij werk je voor zowel onze kleine als grote klanten.

Onze collega Job Horsten kwam in september 2019 als junior adviseur Milieu en omgeving ons team versterken.
Lees hier zijn ervaring rond zijn opleidingstraject van junior adviseur naar allround adviseur.

Job: “Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik ook begonnen op deze functie en ik heb het enorm naar mijn zin! Leuke en afwisselende projecten waarnaast je de kans krijgt je eigen interesses te ontwikkelen. Lijkt deze functie jou wat, aarzel niet en neem contact op.

Denk jij: ‘’dat wil ik ook?’’ Lees dan snel verder!

Medior en senior adviseur bodemsanering en omgeving!

Wij zijn V&S Milieu Adviseurs partner van BMD Advies Zuid-Nederland onder Duurzaam vertrouwd. Vanaf de jaren 90 werken wij aan een groot scala van verschillende projecten waaronder momenteel binnenstedelijke GGB- of (VOCl-) saneringsprojecten, Chemie-Pack, de herinrichting van een vuilstortplaats of een bodemsanering in een “archeologische vindplaats”. Wij zijn van alle markten thuis, houden niet van ‘hokjes denken’ en worden graag uitgedaagd. Klik hier voor meer achtergrondinformatie over onze werkwijze.

Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen als adviseur ‘bodem’? Kun je buiten de geijkte kaders denken en schrik je niet van niet-gebaande wegen? Dan zoeken wij jou!

  • Medior adviseur: Je hebt minimaal 3 à 5 jaar technische, inhoudelijke en procedurele kennis opgebouwd op het gebied van bodemverontreiniging met voorbeelden van uitgevoerde bodemsaneringsprojecten. Lees dan snel verder!
  • Senior adviseur: Je hebt minimaal 10 jaar technische, inhoudelijke en procedurele kennis opgebouwd op het gebied van bodemverontreiniging met voorbeelden van uitgevoerde bodemsaneringsprojecten. Lees dan snel verder!

Open sollicitatie

Hebben we op dit moment geen passende vacature, maar wilt u uw talent wel graag inzetten bij BMD Advies?

Aarzel dan niet om ons in een sollicitatiebrief te laten weten waarom u bij ons wilt werken en wat u voor ons denkt te kunnen betekenen. Lees snel verder hoe!