Week van de RI&E 2020 activiteiten BMD Advies

Week van de RI&E 2020 BMD Advies; ‘Praktische verdieping’, (hybride) Inloopochtend en BMD-Netwerkbijeenkomst 

week van de RI&E 2020 BMD AdviesIn de week van 21-25 september 2020 is het weer de week van de RI&E; De ondernemer centraal. Voor het goed uitvoeren van de RI&E en het in beeld krijgen van minder zichtbare risico’s weten ondernemers over het algemeen wat er speelt in hun organisatie. Maar extra ondersteuning om orde op zaken te stellen blijkt in de praktijk vaak nodig.
BMD Advies organiseert 3 activiteiten: in aanloop naar de week van de RI&E een online sessie ‘Praktische verdieping Corona RI&E’ en tijdens de Week van de RI&E een (hybride) inloopochtend en een BMD-Netwerkbijeenkomst.

Invulling geven aan de RI&E

De RI&E is een belangrijk onderdeel bij de bedrijfsvoering. We moeten de risico’s binnen het bedrijf herkennen en beoordelen om hier doeltreffend actie op te ondernemen. Vanuit de belevingswereld van de ondernemer de RI&E invulling geven. Dit kan bijvoorbeeld door de RI&E te koppelen aan onderwerpen die de ondernemer bezig houden. Denk aan corona-protocollen, uitval door hoge fysieke belasting of verzuim als gevolg van mantelzorg.

Online sessie ‘Praktische verdieping Corona RI&E’ voor preventiemedewerkers

BMD Advies organiseert in de aanloop  naar de week van de RI&E op 15 september 2020 van 10:00-11:30 uur een online bijeenkomst ‘Praktische verdieping Corona RI&E’. Tijdens de sessie gaat u met de opleider dieper in op praktische details wat corona voor uw organisatie en RI&E betekent.
Kosten: € 125,00 exclusief BTW.

De deelnemers beoordeelden de sessie ‘Praktische verdieping Corona RI&E’ van 16 juni 2020 met een ruime 8. Een aantal reacties van deelnemers:
“Leerzame sessie die de ogen geopend hebben”
“Goed te volgen online, ruimte voor vragen”
“Goed georganiseerd, een compliment waard!”

Lees alles over ‘Praktische verdieping Corona RI&E!

Kosteloze (hybride) inloopochtend 22 september; op kantoor of online!

Kom dinsdag 22 september langs op kantoor of maak gebruik van de mogelijkheid voor een online meeting!
Onze specialisten Pieter Diehl en Ramon van Leeuwen kijken tijdens de (hybride) inloopochtend 22 september van 09:00 – 12:00 uur graag vrijblijvend met u mee naar de RI&E van uw bedrijf.

Profiteer optimaal

Mail uw RI&E voorafgaand aan de (hybride) inloopochtend naar Ramon.vanLeeuwen@bmdzuid.nl. Vermeld duidelijk uw bedrijfs- en contactgegevens, dan kunt u optimaal profiteren van deze kans!

Wilt u niet wachten of schikt 22 september u niet?

Neem dan contact op met een van onze specialisten Pieter Diehl 06 47995226 of Ramon van Leeuwen 06 15318879, stuur een e-mail of bezoek de pagina Arbo & veiligheid op onze website.

(hybride) Inloopochtend week van de RI&E:

22 september 2020
09:00 -12:00 uur
Kantoor BMD Advies Zuid-Nederland of Online Microsoft teams!
Dr. Anton Philipsweg 23-25
5026 RK Tilburg
013-8000300

BMD-Netwerkbijeenkomst; Corona waar staan we nu?

Tijdens de bijeenkomst van het BMD-Netwerk op 24 september 2020 is er aandacht voor Covid-19. Anders dan de praktische verdieping op 15 september en de hybride inloopochtend, staat deze bijeenkomst veel meer in het teken van gezamenlijk terugblikken, evalueren en het uitwisselen van ervaringen. Waar liep u tegenaan, wat kwam u tekort en wat moet u nog doen om voorbereid te zijn op een eventuele opleving van het virus of een nieuwe calamiteit.

Na de Netwerkbijeenkomst heeft u inzicht in welke verplichtingen er zijn ten aanzien van de corona maatregelen; u bent op de hoogte van het stappenplan, het corona protocol en een volledige Corona RI&E. U weet door de vakinhoudelijke uitwisseling met collega’s van de hoed en de rand.

BMD-Netwerkbijeenkomst donderdag 24 september?
Corona waar staan we nu?

08:00-10:00 uur. Locatie: BMD Advies Zuid-Nederland; Dr. Anton Philipsweg 23-25, 5026 RK Tilburg
09:00-11:00 uur online Microsoft Teams
(Afhankelijk van de situatie rond Covid-19 en het aantal aanmeldingen)

Lees alles over De BMD-Netwerkbijeenkomst: Corona waar staan we nu?