Van offline via online naar hybride? Trainingen en Bijeenkomsten 2021

Blog door: Diane Dijkstra, marketing en training

Van offline via online naar hybride?

smart-board BMD AdviesDe impact is groot. Van offline via online en wie weet in 2021 naar hybride? Dit jaar moesten de meeste trainingen en (netwerk) bijeenkomsten ineens van live omschakelen naar online.
En hoe de komende maanden gaan verlopen is nog niet zeker. Een zekerheid is wel dat BMD Advies ook in 2021 de uitdaging aangaat om, met respect voor de regels, trainingen en bijeenkomsten te organiseren.

Aanbod (nieuwe online) trainingen 2021

BMD Advies staat beslist niet stil en biedt begin 2021 een aantal nieuwe online trainingen aan:

-Structureel invoeren van arbeidsomstandighedenbeleid

Hoe begint u, waar moet u aan denken, wat zijn de voor- en nadelen van een managementsysteem? Meer informatie en aanmelden.

-Arbeidsomstandigheden voor OR-leden

Als OR heeft u advies- en/of instemmingsrecht op Arbo-thema’s. Waar moet u op letten en wat moet u beoordelen? Meer informatie en aanmelden.

-Omgaan met ongevallen

Aansprakelijkheid, meldingsplicht en ongevallenonderzoek. De training wordt verzorgd door Pieter Diehl in samenwerking met Mr. Henk Koenders van Inspectie SZW.
Meer informatie en aanmelden.

Zoals u gewend bent, vindt u in de complete agenda de trainingen en bijeenkomsten voor de eerste helft van 2021.

Voordelen en nadelen van offline en online

De online trainingen en bijeenkomsten hebben weliswaar een veel groter bereik, maar het bereiken van effectieve interactie en engagement  tijdens de online trainingen en bijeenkomsten is een uitdaging.
Hoewel online zeker voordelen heeft, hebben live-ontmoetingen absoluut onze voorkeur bij het aanbieden van de trainingen en bijeenkomsten. Daarom blijven we op de achtergrond brainstormen hoe we de komende maanden zo effectief en Corona proof mogelijk onze kennis kunnen delen.

Is hybride de oplossing?

Het aanbieden van een hybride training of bijeenkomst is misschien de oplossing voor efficiënte kennisoverdracht. Een hybride training biedt de voordelen van online gecombineerd met de persoonlijke aanpak van een live kennisuitwisseling.
Bijvoorbeeld een Live-start bij een meerdaagse training vervolgd door online sessies of een online presentatie bij een incompany training vervolgd door kennisoverdracht op de praktijkvloer.

Verantwoorde afweging

Hoe dan ook, de trainers en organisatie maken natuurlijk een verantwoorde afweging afhankelijk van de geldende regels in afstemming met de klant en het gebruik van gezond verstand.
Zoals gebruikelijk biedt BMD Advies ook de komende maanden op een verantwoorde manier trainingen en bijeenkomsten aan. We blijven er klaar voor om kennis met u te delen!

Meer informatie

Van Offline via online of hybride? Voor meer informatie over het aanbod van (nieuwe online) trainingen en bijeenkomsten kunt u contact opnemen met Trainingscoördinator Diane Dijkstra 06 30438231.

Groet,
Diane Dijkstra

Interessant Blog

Blog Bas Schevelier Corona proof training geven