Vacature senior adviseur bodemsanering en omgeving

vacature bodemsanering V&SWil jij jezelf graag verder ontwikkelen als adviseur ‘bodem’? Kun je buiten de geijkte kaders denken en schrik je niet van niet-gebaande wegen? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn V&S Milieu Adviseurs collega’s van BMD Advies Zuid-Nederland onder Duurzaam vertrouwd. Vanaf de jaren 90 werken wij aan een groot scala van verschillende projecten waaronder momenteel binnenstedelijke GGB- of (VOCl-) saneringsprojecten, Chemie-Pack, de herinrichting van een vuilstortplaats of een bodemsanering in een “archeologische vindplaats”. Wij zijn van alle markten thuis, houden niet van ‘hokjes denken’ en worden graag uitgedaagd. Klik hier voor meer achtergrondinformatie over onze werkwijze.

Een groot deel van ons werk heeft tegenwoordig raakvlakken met klimaatadaptie, energietransitie en andere maatschappelijke ontwikkelingen. Daar zijn we erg blij mee, want wij helpen graag onze opdrachtgevers met hun vraagstukken om zo onze leefomgeving een beetje gezonder te maken.

Dit is voor jou de kans om van opdrachtgevers het vertrouwen te krijgen om aan bijzondere projecten te mogen gaan werken.

Senior adviseur bodemsanering en omgeving

Als senior adviseur bodemsanering en omgeving is het belangrijk dat jij strategisch en inhoudelijk, samen met de opdrachtgever, invulling geeft aan de werkzaamheden. Het zit in je aard dat je opdrachtgevers ontzorgt, je bent een volwaardige gesprekspartner en kijkt altijd net even iets verder. Jouw adviezen zijn maatwerk en gaan verder dan alleen het vakinhoudelijke waarbij je ook buiten de kaders van alleen bodem of bodemsanering kijkt.

Afhankelijk van eigen interesses en capaciteiten kan dit werkveld later verbreed worden naar andere milieuthema’s van onze zusterbedrijven BMD Advies of AXXIA of juist verdieping in bodem als het gaat om duurzaamheid zoals bodemvitaliteit.

Jouw profiel

  • Je hebt een relevante HBO- en/of universitaire opleiding afgerond.
  • Je hebt minimaal 10 jaar technische, inhoudelijke en procedurele kennis opgebouwd op het gebied van bodemverontreiniging en de fysieke leefomgeving met voorbeelden van uitgevoerde bodemsaneringsprojecten. Uiteraard beschik je over het bijbehorende netwerk in Noord-Brabant en omgeving.
  • Je kunt zelfstandig werken, bent collegiaal, je ontzorgt en hebt een proactieve werkhouding.
  • Natuurlijk sta je zowel mondeling als schriftelijk je mannetje/vrouwtje bij adviezen en overleggen.

Ons aanbod

Een veelzijdige functie binnen een gevarieerd werkterrein en klantengroep en een grote diversiteit van onze 30 collega’s in Tilburg en Goes. Er zijn volop mogelijkheden om binnen de functie en/of de zusterbedrijven te groeien. Wij bieden uiteraard goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar daarnaast ook een aantal, voor ons, vanzelfsprekendheden zoals:

  • Begeleiding door ervaren, deskundige en leuke collega’s.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden door training “on the job” en opleidingen.
  • Flexibiliteit met natuurlijk thuiswerkmogelijkheden.
  • Inspirerende, moderne werkomgeving en collega’s. Zowel op inhoudelijk als op sociaal gebied.

Meer weten?

Heb jij interesse om bij ons te komen werken? Herken jij jezelf in het bovengenoemd profiel? Twijfel dan niet en stuur ons een bericht: info@v-smilieu.nl, t.a.v. Roland Somers (06-51836591) of Ap Kemmeren (06-22979519). Voor verdere informatie kun je ook terecht op www.V-Smilieu.nl.