Vacature Office manager

Krapte op de arbeidsmarkt - BMD Zuid

Office manager

BMD Advies zoekt op korte termijn een Office manager. Klanten vragen ons advies over bij bijvoorbeeld milieuvergunningen en -projecten, managementsystemen Arbo, Duurzaam Ondernemen en klimaatonderwerpen. Vind jij het leuk om de adviseurs hierin te ondersteunen en ervoor te zorgen dat ook op kantoor in Tilburg alles op rolletjes loopt? Dan willen we je graag ontmoeten.

Functie 

Het takenpakket van de Office manager is zeer divers en laten we afhangen van het aanbod en de skills van de kandidaten. We sluiten niet uit dat we twee kandidaten aannemen en de taken herverdelen naar wens, kennis, kunde en ervaring.

We verwachten dat je onder tijdsdruk kunt werken als onderdeel van het team adviseurs. Je bent zelf in staat om prioriteiten te stellen en de werkzaamheden en een deel van de aanpak zelf vormgeven. Je bent klant- en servicegericht en ziet commerciële kansen.

Deze functie kan zowel fulltime als parttime worden ingevuld.

Voor deze functie is MBO+ / HBO denk- en werkniveau vereist.

Aanvullende kennis ten aanzien van Microsoft office is vereist en affiniteit met andere software programma’s is gewenst.

Duurzaam vertrouwd

Duurzaam Vertrouwd is een recente samenvoeging (2019) van 3 bedrijven: BMD Advies Zuid Nederland (1989), V&S Milieu Adviseurs (1993) en AXXIA Duurzaam Ondernemen (2013). Met een team van circa 30 adviseurs in Tilburg en Goes werken we voor een groot scala aan bedrijven en overheden.

Om intern de zaken ook goed te regelen, zijn we op zoek naar een Office manager die de herstructurering en groei mee vorm geeft. We hebben een nieuwe moderne kantooromgeving met taakafhankelijke werkplekken en een inspirerend Workcafé. Het team is onderling betrokken en werkt op diverse niveaus en disciplines dagelijks samen.

Ons aanbod!

Wij bieden uiteraard goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar daarnaast ook een aantal, voor ons, vanzelfsprekendheden zoals:

Begeleiding door ervaren, deskundige en leuke collega’s.

Ontwikkelingsmogelijkheden door training “on the job” en opleidingen.

Inspirerende werkomgeving zowel op vakgebied als op sociaal gebied.

Veelzijdig werkveld bij gevarieerde klantengroep.

Nieuw gemoderniseerd kantoor in Tilburg.

Reageren

Belangstellenden worden verzocht te reageren via e-mail: info@bmdzuid.nl, t.a.v. mevrouw Ingrid Ort, Partner/Adviseur BMD Advies Zuid-Nederland, telefoon (013) 8000 300. Voor nadere informatie kun je terecht op www.bmdzuid.nl of kun je contact opnemen met Ingrid Ort 06 52238693.