Vacature junior adviseur Milieu en Omgeving Tilburg en Goes

‘’Welke impact maak jij ?’’

vacature junior milieu BMD AdviesVacature junior adviseur Milieu en Omgeving. Ben jij op zoek naar een baan? Vaak is werkervaring dan een probleem. Komt dat even goed uit, wij helpen je hier graag bij!

Wij als BMD Advies Zuid-Nederland zijn op zoek naar jou als enthousiaste junior adviseur Milieu en Omgeving waarin wij kunnen investeren. Jij gaat aan de slag als adviseur Milieu en Omgeving. In deze functie ontwikkel je je in het aanvragen van complexere omgevingsvergunningen milieu. Je maakt kennis met stikstof problematiek, omgevings- en natuurwetgeving en het opzetten van managementsystemen conform de ISO 14001. Hierbij werk je voor zowel onze kleine als grote klanten.

Je hoeft het niet alleen te doen!

In de startperiode bieden wij je begeleiding en tijd om al jouw collega’s te leren kennen en benodigde kennis van de verschillende werkwijzen en systemen op te doen. Ook krijg je direct verantwoordelijkheid over kleinere (deel)projecten. Hierbij rapporteer en adviseer je bedrijven, in overleg en in samenwerking met de medior- /senior adviseurs, over eventuele knelpunten, alternatieven en de te ondernemen acties. Daarnaast adviseer je over de producten van BMD Advies Zuid-Nederland.

Wat meer over BMD Advies Zuid-Nederland

BMD Advies Zuid-Nederland adviseert individuele bedrijven op het brede terrein van Arbo & veiligheid, milieu & omgeving, management & systemen, training & opleiding, energie & besparing en digitale tools. BMD Advies Zuid-Nederland heeft vestigingen in Tilburg en Goes waar in totaal 30 personen werken. Ook werken wij nauw samen met de andere vestigingen van BMD Advies in Nederland. Wij zijn opzoek naar een tweetal adviseurs die het team komt versterken in Tilburg en in Goes.

Stel jezelf de volgende vragen:

 • Beschik ik over een recent afgeronde HBO-opleiding?
 • Affiniteit met milieu, omgeving en duurzaamheid
 • Heb ik relevante actuele kennis over milieu wet- en regelgeving?
 • Ben ik commercieel ingesteld?
 • Zijn mijn mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands op een goed niveau?
 • Ben ik in bezit van een rijbewijs B?
 • Wil ik in een leuk hecht team werken?

Antwoord jij met: ‘’heb ik, ben ik en wil ik?’’ Kijk dan gauw verder naar het aanbod!

Ons aanbod

Een veelzijdige functie op een gevarieerd werkterrein. Er zijn volop mogelijkheden om binnen de functie en/of onze bedrijven te groeien. Wij bieden vanzelfsprekend goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Begeleiding door leuke deskundige collega’s
 • Ontwikkelingsmogelijkheden door training “on the job” en individuele opleidingen
 • Flexibiliteit met onder andere thuiswerkmogelijkheden
 • Inspirerend werkomgeving zowel op vakgebied als op sociaal gebied
 • Veelzijdig werkveld bij gevarieerde klantengroep
 • Nieuwe moderne werkomgeving

Meer weten?

Heb jij interesse in de vacature junior adviseur Milieu en Omgeving? Herken jij jezelf in het bovengenoemd profiel? Twijfel dan niet en stuur ons een bericht! Je kunt jouw sollicitatie, bestaande uit een motivatietekst en CV, e-mailen naar info@bmdzuid.nl, t.a.v. Ingrid (Partner/Adviseur BMD Advies Zuid-Nederland).

Voor nadere informatie kun je terecht op www.bmdzuid.nl of kun je contact opnemen met Ingrid Ort  telefoon 06-5223 8693.