Vacature junior adviseur Milieu

 Welke impact maak jij na het afstuderen?

Ben jij onlangs afgestudeerd en zoekend naar een baan als junior adviseur Milieu? Vaak is werkervaring dan het grootste probleem. Komt dat even goed uit, wij helpen je hier graag bij!

Krapte op de arbeidsmarkt - BMD Zuid

Wij als BMD Advies Zuid-Nederland zijn op zoek naar jou als enthousiaste junior adviseur Milieu waarin wij kunnen investeren. In deze functie groei je naar het opzetten van managementsystemen en het verbeteren van het voldoen aan de wet-en regelgeving ten aanzien van Milieu en Omgeving van zowel onze kleine als grote klanten. Hierbij is kennis over omgevings- en natuurwetgeving geen overbodige luxe.

Je hoeft het niet alleen te doen!

In de startperiode bieden wij je begeleiding en tijd om al jouw collega’s te leren kennen en benodigde kennis van de verschillende werkwijzen en systemen op te doen. Ook krijg je direct verantwoordelijkheid over kleinere (deel)projecten. Hierbij rapporteer en adviseer je bedrijven, in overleg en samenwerking met de medior- /senior adviseurs, over eventuele knelpunten, alternatieven en de te ondernemen acties. Daarnaast adviseer je over de diensten van BMD Advies Zuid-Nederland.

Stel jezelf de volgende vragen:

  • Beschik ik over een recent afgeronde HBO-opleiding?
  • Heb ik relevante actuele kennis over wet- en regelgeving?
  • Ben ik commercieel ingesteld?
  • Zijn mijn mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden op een goed niveau?
  • Ben ik in bezit van een rijbewijs B?
  • Wil ik in een leuk team werken?

Antwoord jij met: ‘’heb ik, ben ik en wil ik?’’ Kijk dan gauw verder!

Meer weten?

Heb jij interesse in de vacature junior adviseur Milieu? Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel? Twijfel dan niet en stuur ons een bericht! Je kunt jouw sollicitatie, bestaande uit een motivatietekst en CV, e-mailen naar info@bmdzuid.nl, t.a.v. de heer Steven Kramer (Partner/Adviseur BMD Advies Zuid-Nederland). Voor nadere informatie kun je terecht op www.bmdzuid.nl of kun je contact opnemen met de heer Steven Kramer telefoon 06-50811253