Uitdagende trainingen in 2020

 

Welke uitdagende training gaat u aan in 2020? Nu is het beste moment om u te oriënteren op een volgende stap. Binnenkort gaan namelijk een aantal van onze opleidingen en trainingen weer van start! Interne Audit Risk Based Auditing, Arbocoördinator Preventiemedewerker, Vakbekwaamheid PGS 15 en Veilig werken met Gevaarlijke Stoffen.

31 maart 2020 Training Interne Audit Risk Based Auditing; een praktische invulling van de ISO 9011

Is uw bedrijf  gecertificeerd volgens een van de ISO normen 9001, 14001 of  45001, bent u verantwoordelijk voor het uitvoeren van het interne audit programma, voert u zelf interne audits uit of maakt u deel uit van het interne audit team dan is deze training bedoeld voor u.
In een dag wordt u bijgepraat over de wijzigingen in de richtlijn ISO 19011 en krijgt u handvatten om binnen uw eigen bedrijf de interne audit weer nieuwe energie te geven. Lees verder

Start 2 april Training Arbocoördinator Preventiemedewerker

Er zijn steeds meer Arbocoördinatoren en Preventiemedewerkers nauw betrokken bij het vormgeven van het arbobeleid. Gedegen kennis en informatie is natuurlijk onontbeerlijk om een goede invulling te kunnen geven aan deze belangrijke functie.
Tijdens de training komt de rol van de Arbocoördinator Preventiemedewerker expliciet aan de orde. Daarnaast worden thema’s als wet- en regelgeving, Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), arbomanagement, aansprakelijkheid, verzuimbeleid en veiligheidsbeleid behandeld. Lees verder

16 april Training  Vakbekwaamheid PGS 15

Vakbekwaam persoon PGS 15: het is een eis die wordt gesteld vanuit de richtlijn PGS 15 wanneer er meer dan 2.500 kg verpakte gevaarlijke stoffen worden opgeslagen. Een medewerker is volgens de PGS 15 vakbekwaam wanneer hij/zij voldoende kennis heeft op het gebied van de omgang met gevaarlijke stoffen en het bestrijden van calamiteiten met gevaarlijke stoffen. Lees verder

21 april Training Veilig werken met gevaarlijke Stoffen

Met de training ‘Veilig werken met gevaarlijke stoffen’ krijgt u handvatten om de veilige omgang met gevaarlijke stoffen op praktische wijze toe te passen binnen uw bedrijf. Hiermee geeft u op een juiste wijze invulling aan de geldende wet- en regelgeving en borgt u de gezondheid van uw medewerkers.
Deelnemers aan de training hebben na het volgen van de dag aantoonbare vakbekwaamheid op het gebied van Veilig werken met gevaarlijke stoffen. Lees verder

Mogelijkheden voor uw uitdaging in 2020

Een overzicht van alle bijeenkomsten en trainingen zijn te vinden op de website onder de complete agenda.
Specifieke informatie over de wijze van kennisdeling, de(Incompany) trainingen, het BMD Netwerk en de Ontbijtbijeenkomsten zijn te vinden op de pagina van het kennisgebied Training & Opleiding.
Heeft u nog vragen of wilt u advies over welke (Incompany training) het beste bij u past, dan kunt u contact opnemen met de trainingscoördinator Diane Dijkstra 06 12372934.

Tot snel in 2020 bij een van onze trainingen of bijeenkomsten!