Training Introductie ISO 45001

Van OHSAS 18001 naar ISO 45001

BMD Advies Zuid-Nederland  geeft onder leiding van Pieter Diehl  en Bas Schevelier de training introductie ISO 45001. In deze training wordt de nieuwe standaard voor het managen van werk gerelateerde veiligheids- en gezondheidsaspecten, ISO 45001,  geïntroduceerd. 

Bedrijven of instellingen die hun arbeidsomstandigheden of veiligheidsbeleid willen verbeteren kunnen deze norm implementeren.   Blijvende aandacht is niet altijd gegarandeerd en de genomen maatregelen zijn lang niet altijd geborgd. Er moeten voorzieningen in de organisatie zijn die bewaken dat de genomen maatregelen zowel op de korte als de lange termijn hun werk blijven doen, ook als de wereld intussen is veranderd. Want dat heeft gevolgen voor de veiligheid en de gezondheid van de werknemers.  Een veel gehanteerde norm hiervoor is tot nu toe OHSAS 18001. De nieuwe norm ISO 45001 wordt sinds 2018 gehanteerd.

Doel
Met een Arbomanagementsysteem kunt u risico’s identificeren, beheersen en blijven beheersen.

Programmaonderwerpen

  • De nieuwe structuur van de ISO-normen (HLS);
  • Veranderingen binnen uw organisatie met de komst van de nieuwe norm van ISO 45001;
  • Certificeringstraject;
  • Opzetten goed zorgsysteem.

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met een van de adviseurs bij BMD, telefoonnummer (013) 8000 300.

Doelgroep
Deze praktische training is bij uitstek geschikt voor medewerkers binnen het Management, Leidinggevende, KAM managers en Preventiemedewerkers/Arbocoördinatoren.

Groepsgrootte
Maximale groepsgrootte: 15 personen.

 

Data

1 november 2018

20 juni 2019

12 november 2019

Prijzen

De training neemt een dag  in beslag  (09.00-17.00 uur) en vindt plaats  op het kantoor van BMD Advies in Tilburg. De kosten voor deze training bedragen € 625,- excl. BTW per deelnemer. Vaste BMD-klanten*  ontvangen een korting: de training kost dan per deelnemer € 565,- excl. BTW. Voor een lunch wordt gezorgd.
*op basis van een overeenkomst structurele dienstverlening

BMD biedt deze training ook incompany aan.  Voor meer informatie en om doelen en verwachtingen af te stemmen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.