ONZE SPECIALISTEN

Sikko Oegema
Adviseur
verder lezen >
Diane Dijkstra
Trainingscoördinator
verder lezen >

De wereld verandert snel: technologische ontwikkelingen, veranderingen in wet- en regelgeving, een nieuwe kijk op organisatie, leiderschap, vitaliteit of veiligheid. Dat vraagt om continue training van uw mensen.

BMD Advies Zuid-Nederland biedt een breed scala aan opleidingen. Die kunnen gericht zijn op kennis, zoals de training milieucoördinator, arbo-coördinator/preventiemedewerker, nieuwe ISO-normen, of omgang en opslag gevaarlijke stoffen. Maar ook op het gebied van de ontwikkeling van vaardigheden en bewustzijn zoals effectief leiderschap, veiligheidsbewustzijn, verandermanagement en de begeleiding van interne audits, ondersteunen wij uw organisatie graag.

Kenmerkend voor de trainingen van BMD Advies Zuid-Nederland is dat de theorie altijd direct in de praktijk toepasbaar is. Onze trainers werken immers ook in de praktijk en weten wat er speelt. Ook vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk en maken wij altijd ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

BMD Advies verzorgt in-company trainingen, waarbij de inhoud volledig op uw bedrijfssituatie en uw wensen wordt afgestemd. Daarnaast hebben wij gedurende het jaar een ruim trainingsaanbod, waarbij individuele medewerkers kunnen aansluiten.

Naast onze trainingen delen wij kennis ook nog op een andere wijze. Door u in contact te brengen met collega’s in andere bedrijven kunt u kennis delen en van elkaar leren. Voor al onze klanten is er het BMD Netwerk waar in 4 bijeenkomsten per jaar over specifieke onderwerpen kennis wordt gedeeld, voor bedrijven op industriegebied Moerdijk bieden wij het KAM platform in samenwerking met de BIM en voor bedrijven die een overeenkomst structurele dienstverlening met ons hebben afgesloten zijn er de ontbijtbijeenkomsten.

Lees hieronder meer over deze dienstverlening.

BMD Netwerk

Lees meer

KAM-Platform

Lees meer

Structurele dienstverlening

Lees meer

Praktijkvoorbeelden

Tata Steel case ADR Awareness- BMD advies

Tata Steel Tubes BV tilt ADR-veiligheid naar een hoger niveau

Incompany Training ADR Awarenss. Veiligheidsvoorschriften en de aanwezige risico’s bij het vervoer en op- en overslag van gevaarlijke stoffen.
Interne Audit -BMD Zuid

Training Interne Audit; Risk Based

Training Interne Audit; Risk Based. Een andere werkwijze zorgt voor een relaxte interne Audit.

Training Interne Audit; Risk Based

Medewerkers van Bostik werden getraind in het uitvoeren van een Interne Audit; Risk Based. Kennis van de ISO 9001:2015 en auditen van bedrijfsrisico’s m.b.t. kwaliteit en milieu.
Training Vakbekwaamheid PGS 15 - BMD Zuid

Training Vakbekwaamheid PGS 15 en omgaan met gevaarlijke stoffen

Medewerkers van Eco-Point werden getraind in het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen. Hiermee is tevens invulling gegeven aan de eis voor vakbekwaamheid PGS 15.

Training over milieuzaken voor projectleiders in de bouw

Voor de projectleiders van Vogels Bouwmanagement is het aanvragen van omgevingsvergunningen voor de bouw dagelijks werk.

 NIEUWS

 AGENDA