Training Intern Auditen: Risk based

Training intern auditen: Risk based

Een praktische invulling van de ISO 19011

Is uw bedrijf  gecertificeerd volgens een van de ISO normen 9001, 14001 of  45001, bent u verantwoordelijk voor het uitvoeren van het interne audit programma, voert u zelf interne audits uit of maakt u deel uit van het interne audit team dan is deze training bedoeld voor u.

Deze richtlijn is aangepast omdat ook interne audit tegenwoordig worden uitgevoerd op basis van kansen en bedreigingen: het zogenaamde risk based auditen. Deze richtlijn is ook goed toepasbaar op de ISO normen 9001, 14001 en 45001 die de HLS structuur volgen.

Over de training interne audit

De training intern auditen: Risk based is gebaseerd op de in 2018 verschenen ISO 19011 Richtlijnen voor het uitvoeren van zowel een externe als interne audits van managementsystemen.

Tijdens deze training wordt het uitvoeren van een interne audit nader belicht, er worden werkwijzen aangereikt voor het selecteren van  auditonderwerpen; er wordt stil gestaan bij het voeren van auditgesprekken en interview technieken en het opstellen van een overtuigende audit rapportage. U kunt oefenen met het voeren van gesprekken en het opstellen van de rapportage.

In een dag wordt u bijgepraat over de wijzigingen in de richtlijn ISO 19011 en krijgt u handvatten om binnen uw eigen bedrijf de interne audit weer nieuwe energie te geven.

Doelgroep
De training is bedoeld voor medewerkers die binnen de eigen organisatie interne audits gaan uitvoeren of begeleiden. De training is geschikt voor medewerkers van verschillende afdelingen en niveaus zoals directieleden, beleidsmedewerkers, KAM managers, Interne auditoren en (milieu)coördinatoren.

Groepsgrootte
Maximale groepsgrootte: 15 deelnemers.

 

Data

8 juni 2021

9 november 2021

Prijs training

De training neemt een dag  in beslag  (09.00-16:30 uur) en vindt plaats  op het kantoor van BMD Advies in Tilburg. De kosten voor deze training bedragen € 625,- excl. BTW per deelnemer. Vaste BMD-klanten*  ontvangen een korting: de training kost dan per deelnemer € 565,- excl. BTW. Voor een lunch wordt gezorgd.

De training Intern Auditen; Risk Based kan erg goed in-company gegeven worden. De in-company training wordt dan aangepast aan uw specifieke bedrijfssituatie.. De deelnemers kunnen de opgedane kennis direct in praktijk brengen door samen een interne audit voor te bereiden en in de eigen organisatie uit te voeren.

Nog geen reviews beschikbaar.