Training Intern Auditen: Risk based

Training interne audits

Een praktische invulling van de ISO 19011

Is uw bedrijf  gecertificeerd volgens een van de ISO normen 9001, 14001 of  45001, bent u verantwoordelijk voor het uitvoeren van het interne audit programma, voert u zelf interne audits uit of maakt u deel uit van het interne audit team dan is deze training bedoeld voor u.

Deze richtlijn is aangepast omdat ook interne audit tegenwoordig worden uitgevoerd op basis van kansen en bedreigingen: het zogenaamde risk based auditen. Deze richtlijn is ook goed toepasbaar op de ISO normen 9001, 14001 en 45001 die de HLS structuur volgen.

Over de training interne audit: werkwijze -programma

Doelgroep
De training is bedoeld voor medewerkers die binnen de eigen organisatie interne audits gaan uitvoeren of begeleiden. De training is geschikt voor medewerkers van verschillende afdelingen en niveaus zoals directieleden, beleidsmedewerkers, KAM managers, Interne auditoren en (milieu)coördinatoren.

Groepsgrootte
Maximale groepsgrootte: 15 deelnemers.

 

Data

15 maart 2022

4 oktober 2021

Prijs training

De investering voor deelname aan deze training interne audits bedragen € 495,- per persoon excl. BTW.

Deze investering is voor een compleet verzorgde trainingsdag inclusief catering en trainingsmateriaal. Neem je voor deze training een of meer collega’s mee, dan krijgt ieder aanvullend teamlid van jouw organisatie € 100, korting.

De training Intern Auditen; Risk Based kan erg goed in-company gegeven worden. De in-company training wordt dan aangepast aan uw specifieke bedrijfssituatie.. De deelnemers kunnen de opgedane kennis direct in praktijk brengen door samen een interne audit voor te bereiden en in de eigen organisatie uit te voeren.

Nog geen reviews beschikbaar.