Training Implementatie ISO 45001

Training Implementatie ISO 45001

In afwachting van de ontwikkelingen rondom de pandemie organiseert BMD deze training online- en/of fysiek. Afhankelijk van de situatie rond Covid-19 en het aantal aanmeldingen. Tot 6 aanmeldingen kan de training volgens de 1,5 meter richtlijnen verantwoord op locatie kantoor Tilburg worden gegeven.
Informatie omtrent de exacte data en kosten staan onder de tab ‘Data en Prijzen’.

Van OHSAS 18001 naar ISO 45001

De training implementatie ISO 45001 staat onder leiding van Pieter Diehl en Bas Schevelier van BMD Advies Zuid-Nederland. In deze training wordt de nieuwe standaard voor het managen van werk gerelateerde veiligheids- en gezondheidsaspecten, ISO 45001, geïmplementeerd. 

Implementatie ISO 45001

De Implementatie ISO 45001 is voor bedrijven of instellingen die hun arbeidsomstandigheden of veiligheidsbeleid willen verbeteren. Blijvende aandacht is niet altijd gegarandeerd en de genomen maatregelen zijn lang niet altijd geborgd. Er moeten voorzieningen in de organisatie zijn die bewaken dat de genomen maatregelen zowel op de korte als de lange termijn hun werk blijven doen, ook als de wereld intussen is veranderd. Want dat heeft gevolgen voor de veiligheid en de gezondheid van de werknemers. Een veel gehanteerde norm hiervoor is tot nu toe OHSAS 18001. De nieuwe norm ISO 45001 wordt sinds 2018 gehanteerd.

Doel

Met een Arbomanagementsysteem kunt u risico’s identificeren, beheersen en blijven beheersen.

Programmaonderwerpen

  • De structuur van de ISO-normen (HLS);
  • Veranderingen binnen uw organisatie met de komst van de nieuwe norm van ISO 45001;
  • Certificeringstraject;
  • Opzetten goed zorgsysteem.

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met een van de adviseurs bij BMD, telefoonnummer (013) 8000 300.

Doelgroep
Deze praktische training is bij uitstek geschikt voor medewerkers binnen het Management, Leidinggevende, KAM managers en Preventiemedewerkers/Arbocoördinatoren.

Groepsgrootte
Maximale groepsgrootte: 15 personen.

 

Data

In overleg met de klant(en) wordt er een geschikte datum gepland.

Prijzen

De training neemt een dag in beslag (09.00-17.00 uur) en vindt plaats op het kantoor van BMD Advies in Tilburg. De kosten voor deze training bedragen € 625,- excl. BTW per deelnemer. Vaste BMD-klanten* ontvangen een korting: de training kost dan per deelnemer € 565,- excl. BTW. Voor een lunch wordt gezorgd.

Prijs Online training

2 sessies van 2 uur is € 250,- excl. BTW voor deelnemers van BMD Advies Zuid-Nederland* of € 275, excl.  BTW voor niet deelnemers.

*op basis van een overeenkomst structurele dienstverlening

BMD biedt deze training ook incompany aan.  Voor meer informatie en om doelen en verwachtingen af te stemmen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.