Arbocoördinator/ Preventiemedewerker

Informatie

De Arbocoördinator of preventiemedewerker is inmiddels een begrip in Arbo-land, de functie krijgt steeds meer ‘body’. De Arbocoördinator Preventiemedewerker draagt samen met de andere Arboprofessionals zorg voor een veilige en gezonde werkomgeving voor medewerkers. Hiermee kan onder andere uitval van mensen, als gevolg van door werk veroorzaakte ongevallen of ziekte, worden voorkomen.

Ook zijn er steeds meer Arbocoördinatoren en Preventiemedewerkers nauw betrokken bij het vormgeven van het arbobeleid. Gedegen kennis en informatie is natuurlijk onontbeerlijk om een goede invulling te kunnen geven aan deze belangrijke functie.

Werkwijze en programma

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Pieter Diehl, telefoonnummer
(013) 8000 300. 

Doelgroep

De training is bedoeld voor medewerkers die binnen het bedrijf belast zijn met de rol van Arbocoördinator/Preventiemedewerker. Deze training is geschikt voor eenieder die in korte tijd inzicht wil krijgen in arbeidsomstandigheden thema’s en –wetgeving. De training is opgezet voor medewerkers met ten minste MBO-werk- en denkniveau.

Groepsgrootte
Maximale groepsgrootte: 15 personen.

Data

24 maart- 14 april 2022

17 november 8 december 2022

Prijs training

De training neemt 2 dagen in beslag  (13.00-16.00 uur) en vindt plaats op het kantoor van BMD Advies in Tilburg.

De investering voor deelname aan de cursus Preventiemedewerker bedragen € 650,- per persoon excl. BTW.

Neem je voor deze training een collega mee, dan krijgt ieder aanvullend teamlid van jouw organisatie € 100,– korting.

Incompany

BMD Advies kan de training Arbocoördinator / Preventiemedewerker ook incompany aanbieden.  Voor meer informatie en om doelen en verwachtingen af te stemmen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.