3FM Serious Request: The Lifeline 2020 actie ‘Loop Joris Loop’

Actie ‘Loop Joris Loop’

Lifeline 2020 Loop Joris Loop BMD AdviesJoris, de neef van collega Ingrid Ort, heeft een ‘The Lifeline 2020’ actie opgezet ‘Loop Joris Loop”. Hij loopt in zijn eentje van de vuurtoren lange Jaap in Den Helder naar de pier van Scheveningen in de 3FM Serious Request week van 21 tot en met 24 december.

3FM Serious Request: The Lifeline 2020

3FM Serious Request: The Lifeline 2020  komt in actie om de gevolgen van de coronapandemie te bestrijden. Dit jaar is het helaas niet mogelijk om mee te lopen met de Dj’s, maar iedereen kan zelf een eigen actie opzetten om geld in te zamelen. Doel 3FM Serious Request: The Lifeline 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline komen we in actie voor de medische hulpverleners en hun ondersteuners. We zorgen dat de hoogspanning van de hulpverleners verlicht wordt en helpen mee om de verspreiding van corona tegen te gaan. Kom in actie tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline, en help de helpers!

Een pittige tocht

Een pittige tocht, 125 km in 4 dagen en alles zelf mee nemen, tent, slaapzak, powerbank ….terug naar de basics. Zijn actie staat beschreven op de kom in actie website en hij post daarop ook zijn vorderingen zodat iedereen hem kan volgen.

Luister naar het interview met Joris op 3FM van donderdag 19 november.

UPDATES

21 december – Etappe 1 – 31,6 km.

22 december – Etappe 2 – 36 km.

24 december – Etappe 4 – 24,4 km.

Supertrots

Ik ben supertrots op mijn neef, wandelen langs het strand is in de zomer leuk maar in de winter best een uitdaging. Persoonlijk heb ik zijn actie gesponsord, maar ook BMD Advies Zuid Nederland heeft deze mooie actie van harte ondersteund.

Gevolgen van de coronapandemie

Rode Kruis: druk op hulverleners verlichten
De opbrengst van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 gaat naar het Rode Kruis, dat zich in Nederland en in het buitenland inzet om die druk op hulpverleners te verlichten met mensen en middelen.

Overal staan hulpverleners, lokale klinieken en ziekenhuizen onder hoogspanning als gevolg van de coronapandemie. Zij zijn overbelast, vaak met desastreuze gevolgen.

Bijvoorbeeld met de volgende zaken:

  • Voor € 4 geeft een Rode Kruis vrijwilliger voorlichting over het coronavirus, screening op symptomen, het belang van hygiëne en om geruchten en fabels te ontkrachten.
  • Voor € 6 schaffen zij 500ml handen-desinfectiegel aan.

BMD wenst Joris veel succes bij zijn sportieve uitdaging en veel succes met het inzamelen van sponsorbijdragen voor het Rode Kruis om de gevolgen van de coronapandemie te bestrijden.

Lees verder over de andere goede doelen die BMD steunt: Move4Usher en initiatieven en persoonlijke verhalen.