‘’Van nature dienstverlenend, zowel op het gebied van office management als facility management’’

Vanaf september 2020 ben ik werkzaam bij BMD Advies Zuid-Nederland als Office- / Facilitair manager. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij een sociale werkvoorziening in de regio de Langstraat waarbij ik zowel administratief, en op leidinggevend niveau mijn bijdrage heb geleverd op het gebied van schoonmaak.

Binnen BMD advies draag ik zorg voor het reilen en zeilen binnen onze mooie kantooromgeving. Het ondersteunen van collega’s op alle mogelijke gebieden zodat zij onbezorgd hun werkzaamheden kunnen uitvoeren zijn enkele van mijn taken. Daarnaast het op peil houden van de facilitaire dienstverlening en waar mogelijk uitbreiden met nieuwe ideeën is iets waar ik energie van krijg. Het werken bij BMD Advies Zuid-Nederland betekent voor mij werken binnen een fijne omgeving met prettige collega’s die elk enorm gemotiveerd zijn en veel plezier halen uit het ondersteunen en adviseren van anderen.

Buiten de BMD

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten bezig. Op een stuk land in mijn woonplaats Kaatsheuvel ben ik in 2019 gestart met een moestuin. Hier heb ik ook mijn passie voor dieren versterkt door de komst van een aantal geiten, schapen, eenden en kippen.

Daarnaast ontdek ik graag de mooie plekken, in Nederland en daarbuiten, op de motor. Een mooie avondrit met de ondergaande zon op het vizier is iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

CONTACT

Tom Brabers

Tom Brabers
Office-/ Facilitair manager

T (013) 8000 300
E tom.brabers@bmdzuid.nl