“Dat verbindende, het zorgen voor een oplossing van een probleem, dát spreekt mij aan in het werk als adviseur.”

In de zomer van 2016 rondde ik mijn studie Integrale Veiligheidskunde aan Avans Hogeschool in Breda af. Bij BMD Advies vond ik een baan naar mijn wens.

De opleiding Integrale Veiligheidskunde is breed: het gaat over arbo, maar ook milieu, externe veiligheid en veiligheidsbewustzijn zijn onderwerpen die aan de orde komen. Ik hou van afwisseling, vind het leuk om kennis van verschillende dingen op te doen.

Ik liep stage bij diverse grote bedrijven, waar ik ervaring opdeed als EHS-coördinator. Ook daar kreeg ik te maken met veel verschillende aspecten van het werk, maar arbo bleef toch altijd het grootste onderdeel van mijn takenpakket. Die brede aanpak komt nu goed van pas in mijn functie als arbo-adviseur bij BMD Advies. Ik herken de signalen vanuit andere vakgebieden, zoals milieu en veiligheid, en kan die doorspelen naar mijn collega’s die daar beter in thuis zijn. Dat verbindende, het kunnen oplossen van problemen, spreekt mij aan in het werk als adviseur. Maar ook de afwisseling, het werken voor verschillende klanten, die elk weer hun eigen vragen en uitdagingen hebben, past goed bij mij. En dan is het geweldige Tilburg ook nog eens mijn vaste standplaats, mooier kan het toch niet?

Buiten de BMD

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met voetbal. Ik speel zelf bij OVC ’26 in Tilburg, geef trainingen en mag graag naar wedstrijden kijken: op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Daarnaast ben ik altijd in voor gezelligheidsspellen zoals een potje kaarten, poolen of darten.