“Mijn kennis en ervaring met de strikte wet- en regelgeving rondom veiligheid in de petrochemische en de foodindustrie, komt mij ook goed van pas bij andere branches”

Na mijn opleiding Integrale Veiligheid aan de Avans Hogeschool in Breda, ging ik als veiligheidskundige aan de slag bij TMS Industrial Services, een technisch dienstverlener met veel klanten in de petrochemische industrie. Ik werd ingezet bij verschillende bedrijven op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu, maar begeleidde TMS ook bij het behalen van het op de petrochemische industrie gerichte VCA-P certificaat. Daarna werkte ik 3 jaar bij foodproducent Lamb Weston/ Meijer als Safety & Health Engineer, waar ik een breed takenpakket had.

In november 2016 maakte ik de overstap naar BMD Advies. Hier heb ik weer de kans om meerdere bedrijven bij te staan in de ontwikkeling van hun veiligheidsbeleid. En om samen met hen de volgende stap vooruit te nemen. Mijn standplaats is Goes, erg prettig voor mij als echte Zeeuw. Ik ken de cultuur, maar ben ook thuis in de bedrijvigheid die in Zeeland veel te vinden is. Zowel de petrochemische branche als de foodsector staan bekend om de strikte wet- en regelgeving rondom veiligheid. Die kennis en ervaring is heel goed toepasbaar op andere branches.

Naast mijn werk volgde ik van 2015 tot 2017 de opleiding voor Hoger Veiligheidskundige.

Buiten de BMD

Ik besteed natuurlijk veel aandacht aan mijn jonge gezin, waar ik heel trots op ben. Daarnaast ben ik graag buiten en probeer ik regelmatig te gaan hardlopen. Zo hou ik mijn conditie op peil om mijn andere passie (lekker eten en drinken met familie of vrienden) enigszins te compenseren.

CONTACT

Steffen Griep
Adviseur

M 06-25296007

E Pieter.Diehl@bmdzuid.nl

BLOGS