“Ik vind dat veiligheid centraal moet staan in alles wat wij doen en laten en dat hier vanuit diverse oogpunten (integraal) naar gekeken moet worden.”

2019 is het jaar dat ik mijn opleiding heb afgerond en tegelijk de grote stap van student naar het echte werkleven heb gezet. Ik ben afgestudeerd aan het Avans in Breda voor de opleiding Integrale Veiligheidskunde. Hier heb ik geleerd om multidisciplinair naar diverse veiligheidsvraagstukken te kijken. Tijdens deze opleiding heb ik veel ervaring opgedaan bij bedrijven zowel in Nederland als in het buitenland. Gedurende het derde jaar ben ik afgereisd naar Australië om daar bij een beveiligingsbedrijf op het vliegveld van Sydney te gaan werken. Hier ben ik op diverse (arbo) vlakken aan de slag gegaan om verzuim en ziektes bij medewerkers tegen te gaan. Het vierde jaar van de opleiding ben ik begonnen met de minor Entrepreneurship omdat ik zelf ook erg geïnteresseerd ben in het ondernemen. Vervolgens ben ik bij één van de grootste frietfabrieken van Nederland aan de slag gegaan om mijn scriptie en daarmee mijn opleiding af te ronden; hier heb ik mij verdiept in de ISO 45001. Naast arbo ben ik ook geïnteresseerd in managementsystemen en milieu.

Ik vind dat veiligheid centraal moet staan in alles wat wij doen en laten en dat hier vanuit diverse oogpunten (integraal) naar gekeken moet worden. Het contact met mensen vind ik erg belangrijk, en omdat ik erg van afwisseling houdt was de keuze voor een adviesbureau na het afronden van mijn opleiding voor mij niet moeilijk. Het werken bij BMD Advies vind ik zeer interessant, geen dag is hetzelfde en dit is wat het voor mij erg uitdagend maakt. Ik doe elke dag meer ervaring op bij allerlei bedrijven. Ik heb al veel geleerd tijdens mijn opleiding maar ik hoop nog ontzettend veel nieuwe dingen te leren in de praktijk.

Buiten de BMD

De horeca is naast veiligheid één van mijn grootste passies. In het weekend ben ik daarom ook vaak in het door mijn moeder gerunde dorpshuis te vinden. Daarnaast houd ik van voetbal, paardrijden, snowboarden en andere actieve en creatieve bezigheden. Last but not least: reizen! En het liefst zo ver mogelijk. Nadat ik mijn stage in Australië had afgerond, ben ik op eigen houtje het land doorgereisd. Hier heb ik weer veel ervaringen opgedaan en vriendschappen voor het leven gemaakt. Kiezen tussen zomervakantie of wintersport vind ik verschrikkelijk en daarom houd ik het liefst beide vrij in mijn agenda.

CONTACT

Romy de Rooij
Adviseur

M 06-82410196 / T (013) 8000 300
E Romy.deRooij@bmdzuid.nl

BLOG