Ik kijk er naar uit om verschillende bedrijven te adviseren en te helpen met allerlei vragen omtrent Arbo, veiligheid en andere onderwerpen.”

Sinds september 2019 werk ik met plezier bij BMD Advies waar ik mij voornamelijk bezig houd met Arbo- en Veiligheidsdienstverlening.

Na mijn studie Integrale Veiligheid aan de Avans Hogeschool Breda heb ik projectmatig werk gedaan bij verschillende bedrijven. Daarna heb ik een aantal jaren als veiligheidskundige gewerkt bij een productiebedrijf. In die hoedanigheid heb ik ook mijn MVK (middelbaar veiligheidskundige) diploma behaald. Daarnaast heb ik de cursus milieucoördinator afgerond.

Het werk als veiligheidskundige vind ik leuk en leerzaam om te doen. Voornamelijk bedrijven adviseren en ondersteunen op het gebied van Arbo, veiligheid en milieu vind ik iedere keer weer een uitdaging. Mijn werkervaring bestaat uit beleid formuleren, implementeren van wet- en regelgeving, procedures opstellen etc. Kortom het opzetten van een goed werkend veiligheidsmanagementsysteem.

Het leuke aan dit werk zijn de afwisselende werkzaamheden en de verscheidenheid in bedrijven. Daarom heb ik ook gekozen voor BMD Advies. Ik kijk er naar uit om die verschillende bedrijven te adviseren en te helpen met allerlei vragen omtrent Arbo, veiligheid en andere onderwerpen.

Buiten de BMD

Mijn grootste passie is sport. Ik volg heel veel sporten en zelf sta ik 3 x per week op het voetbalveld bij de plaatselijke voetbalvereniging en ga ik een aantal keer per week fitnessen. Als het winter is dan vertrek ik graag voor een weekje naar de Alpen om de sneeuw op te zoeken en daar lekker te gaan snowboarden. Verder hou ik van lekker eten en vind ik het gezellig om samen met vrienden een biertje te drinken.

CONTACT

Ramon van Leeuwen
Adviseur

M 06-15318879 / T (013) 8000 300
E Ramon.vanLeeuwen@bmdzuid.nl

OPLOSSINGEN

BLOG