“Bedrijven kunnen bij mij terecht met vragen over de meest uiteenlopende milieuthema’s en onderwerpen, maar ik ben gespecialiseerd op het gebied van (externe) veiligheid..

Sinds november 2011 werk ik met veel plezier bij BMD Advies. Via BMD advies ben ik een aantal jaren gedetacheerd geweest bij MSD in Oss. Hierdoor ben ik weinig aanwezig geweest op de vestiging in Tilburg. Nu ben ik weer grotendeels werkzaam voor diverse bedrijven, al spring ik nog wel eens bij in Oss.

Bedrijven kunnen bij mij terecht met vragen over de meest uiteenlopende milieuthema’s en onderwerpen, maar ik ben gespecialiseerd op het gebied van (externe) veiligheid. Naast de afwisseling in opdrachten en werkzaamheden, is het zeker ook het klantcontact waardoor het plezierig werken is bij BMD Advies Zuid-Nederland. Daarnaast heerst er hier een prettige werksfeer en past de bedrijfscultuur bij mij.

Voor ik in september 2011 bij BMD Advies aan de slag ging, werkte ik bij adviesbureaus waar ik vooral luchtkwaliteit- en geurberekeningen uitvoerde voor vergunningaanvragen en -wijzigingen Wet milieubeheer en ruimtelijke ontwikkelingsplannen. Ook deed ik veel ervaring op bij de uitvoering van akoestische onderzoeken voor weg- en railverkeerslawaai en risicoberekeningen met betrekking tot vervoer van gevaarlijke stoffen over weg/ rail.

Mijn opleiding HBO Milieukunde volgde ik aan het Van Hall Instituut (tegenwoordig Hogeschool Van Hall Larenstein) in Leeuwarden.

Buiten de BMD

Buiten de BMD ben ik vaak te vinden in mijn Stacaravan waar ik de weekenden graag met mijn gezin doorbreng.

CONTACT

Pieter Ruijter
Adviseur

M 06-50885612 / T (013) 8000 300
pieter.ruijter@bmdzuid.nl