“Ik vind het geweldig om me ergens helemaal in vast te bijten en duidelijk van meerwaarde te zijn voor de klant!”

Sinds 2013 werk ik als adviseur bij BMD Advies, waar ik klanten adviseer op het gebied van energiekosten en energie inkoop. Daarvoor was ik accountmanager bij Essent. Door al jarenlang in dit werkgebied actief te zijn, heb ik inmiddels ruime ervaring in de (grootzakelijke) energiewereld.

Ik zit naast de klant om samen op zoek te gaan naar besparingsmogelijkheden op energiegebied. De energiewereld verandert voortdurend. Sinds de liberalisering is de markt er niet bepaald transparanter op geworden. Energietarieven zijn vergelijkbaar met beurskoersen; ze fluctueren dagelijks en de prijsontwikkeling is afhankelijk van een groot aantal factoren. Daarnaast verandert de wetgeving regelmatig en ook dat biedt weer kansen voor bedrijven. Ik vind het geweldig om me daar helemaal in vast te bijten en duidelijk van meerwaarde te zijn voor de klant. Die hoeft zich daardoor niet meer bezig te houden met deze randzaken en kan zich richten op de kernactiviteiten van het bedrijf.

Buiten de BMD

Naast het werk besteed ik veel tijd aan mijn gezin. Verder ben ik als zwemmer en ploegleider betrokken bij de Helmondse Watervrienden. Ook ga ik graag vissen en bezoek ik af en toe rallycrosswedstrijden en voetbalwedstrijden.