Ik werk gestructureerd, heb oog voor detail en weet uitstekend de grote lijn vast te houden.”

Voordat ik bij BMD Advies kwam, werkte ik ruim 7 jaar voor Antea group als projectleider bodemonderzoeken. Omdat ik me ook graag op de andere milieuaspecten wilde richten koos ik ervoor om in februari 2015 bij BMD Advies aan de slag te gaan. Voor BMD Advies ben ik werkzaam op de vestiging in Goes. Daarnaast bezoek ik regelmatig klanten in de regio Zuidwest Nederland in het kader van projecten met betrekking tot milieu en energiebesparing.

Voor milieu loopt dit uit één van een ‘eenvoudige’ activiteitenbesluit-melding of milieu neutrale wijziging tot volledige revisievergunningen of oprichtingsvergunningen. Daarnaast help ik klanten ook graag op weg om te voldoen aan wet- en regelgeving ten aanzien van milieu (compliance audits). De klanten die ik ondersteun zijn heel gevarieerd van scheepswerven tot diverse op- en overslag bedrijven (waaronder BRZO 2015 bedrijven).

Daarnaast help ik klanten graag met het inzichtelijk maken van energiebesparende maatregelen. Dit kan zijn in het kader van diverse wetgeving (o.a. EED en erkende maatregelen uit het activiteitenbesluit) of vergunningsvoorschriften. Deze trajecten begeleid ik van inventarisatie tot aan rapportage van potentieel energiebesparende maatregelen.

Ik werk gestructureerd, heb oog voor detail en weet uitstekend de grote lijn vast te houden. Klanten kunnen erop rekenen dat ik kritisch te werk ga. Natuurlijk daar waar het mijn eigen werk betreft, maar zeker ook als het om de bedrijfsprocessen bij de klant gaat. Die heeft er niets aan als dingen mooier voorgespiegeld worden dan ze zijn. Daar waar ik kansen zie voor de klant, zal ik mijn mening niet onder stoelen of banken steken.

Buiten de BMD

Na werktijd ben ik graag sportief bezig. Ik hou van zwemmen en hardlopen. Daarnaast coach ik elke zaterdag het hockeyteam van mijn zoon.