De afwisselende werkzaamheden en de verscheidenheid in bedrijven die je bezoekt, maken dit werk leuk.

Voordat ik in de milieuadvisering terecht kwam, heb ik gewerkt op een medisch onderzoekslaboratorium. Na 7 jaar was dat voor mij niet meer uitdagend genoeg, ik wilde iets anders met meer afwisseling. Ik ben toen begonnen aan een deeltijdopleiding op een vakgebied waar eigenlijk altijd al wel mijn interesse heeft gelegen, milieukunde.

In 2009 maakte ik de overstap naar BMD Advies. Hier hou ik me onder andere bezig met wet- en regelgeving, managementsystemen en het opstellen van vergunningaanvragen. Ik help bedrijven om zaken met betrekking tot milieuwet- en regelgeving goed op orde te krijgen en te houden. Het leuke aan dit werk vind ik de afwisselende werkzaamheden en de verscheidenheid in bedrijven die je bezoekt. De uitdaging en afwisseling die ik zocht heb ik nu zeker gevonden.

Buiten de BMD

Ik ga graag met mijn gezin erop uit om leuke dingen te doen, maar ik kan ook genieten van een rustig dagje thuis: lekker wat aanrommelen of met een boek in de tuin zitten. Ik ben dol op de bergen. In de zomer zijn we dan ook vaak in Oostenrijk om te wandelen, rodelen of gewoon te genieten van de mooie omgeving. In de winter gaan we er skiën. Daarnaast ben ik sinds kort besmet met het tennisvirus en vind ik het erg leuk en vooral ook gezellig om competitie/toernooien te spelen.

CONTACT

Karin Welberg
Adviseur

M 06-52328715 / T (013) 8000 300
karin.welberg@bmdzuid.nl