“Ik vind het interessant om met verschillende partijen samen te werken en klantgericht te zoeken naar de efficiëntste oplossing.

Na de HAVO wist ik niet precies welke opleiding ik wilde gaan volgen. Ik ben toen samen met een vriend van mij een half jaar gaan backpacken in Australië. Eenmaal terug in Nederland wilde ik graag een milieu-gerelateerde opleiding gaan volgen. Ik heb toen mijn Scheikunde diploma gehaald en ben daarna de studie Environmental Science for Sustainable Energy and Technology (ESSET) gaan volgen waar ik begin 2019 voor afstudeerde.

Vooral het duurzaamheidsaspect van mijn opleiding sprak mij enorm aan. Ik werk daarom ook met veel plezier bij BMD Advies zodat ik bedrijven kan helpen met diverse milieuaspecten en het verduurzamen van de bedrijfsvoering. Vanwege mijn achtergrond en interesses houd ik me vooral bezig met de kennisgebieden Milieu & Omgeving en Energie & Besparing. Ik vind het interessant om met verschillende partijen samen te werken en klantgericht te zoeken naar de efficiëntste oplossing.

Buiten de BMD

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. In de eerste plaats voetballen met mijn vriendenteam in Bavel. Daarnaast ga ik af en toe tennissen, fitnessen, hardlopen en in de winter skiën.  Met mijn vrienden pak ik regelmatig een drankje op het terras of ga ik naar een wedstrijd van NAC.