Een management systeem zet je niet op vanwege het mooie certificaat aan de muur, maar als instrument om bedrijfsprocessen te verbeteren.

Mijn eerste kennismaking met BMD advies was in 1991. Ik werkte toen voor Quaker Oats, waar BMD advies een Enviroscan uitvoerde: een grondige milieu doorlichting waarbij alle milieuaspecten van het bedrijf in kaart werden gebracht. Drie werkgevers later ben ik zelf aan de slag gegaan als adviseur bij BMD Advies en inmiddels vorm ik samen met Henk en Steven de directie van BMD Advies Zuid Nederland. Naast het aansturen van de organisatie werk ik ook graag als adviseur bij onze klanten.

Mijn specialiteit ligt in het opzetten van management systemen. Dat doe ik graag op een praktische manier die aansluit bij de bestaande werkwijze van een bedrijf. Een management systeem zet je niet op vanwege het mooie certificaat aan de muur. Het is een goed instrument dat een directie in kan zetten om de bedrijfsprocessen te verbeteren.

Graag deel ik mijn kennis en ervaring met onze klanten. Ik krijg ook veel energie van het vergroten van mijn eigen kennis. Zo heb ik in de periode 2013-2017 op Nyenrode de opleiding Master of Business Administration gevolgd.

Buiten de BMD

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te tuinieren in onze ‘Engels getinte’ tuin. Verder tennis ik graag met vriendinnen en ga ik twee keer per week naar de sportschool.

CONTACT

Ingrid Ort-Wiegant
Partner / Adviseur

06-52238693 / T (013) 8000 300
ingrid.ort@bmdzuid.nl

OPLOSSINGEN

BLOG