“Mijn kracht zit hem in het bij elkaar brengen van ogenschijnlijk tegengestelde belangen en het ombuigen hiervan naar pragmatische oplossingen.”

Als chemisch-technoloog heb ik meteen na de start van BMD Advies in 1991 de overstap gemaakt van vergunningverlener bij de overheid naar milieuadviseur bij BMD Advies. Dit vanuit mijn overtuiging dat ik in deze rol mijn kennis en ervaring beter kan inzetten om samen met het bedrijf vooruitgang te boeken.

Milieuadvies heeft zich verbreed met duurzaam- en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Mijn kracht zit hem in het bij elkaar brengen van ogenschijnlijk tegengestelde belangen en het ombuigen hiervan naar pragmatische oplossingen. De uitwisseling van reststromen bij Duurzame verbindingen Moerdijk is hier een voorbeeld van. Met het bespreken en doorgronden van wederzijdse belangen is vaak meer te bereiken dan door met elkaar de strijd aan te gaan. Door mijn helicopterview kan ik een goede match maken tussen klanten en adviseurs. Het blijft tenslotte mensenwerk!

Buiten de BMD

Mijn vrije tijd vul ik vaak in met sportieve activiteiten, waarbij de turnsport mijn passie is. Naast mijn handstanden in de turnzaal ben ik ook fan van mijn zoons tijdens turnwedstrijden en enthousiast jurylid. Om in conditie te blijven loop ik hard in de bossen van Dorst en speel ik recreatief volleybal.

CONTACT

Henk Krols
Adviseur

M 06-52015555 / T (013) 8000 300
henk.krols@bmdzuid.nl

BLOGS