Voor bedrijven is het vaak lastig werken met de wir-war van wetten en regels. Wij proberen deze zo uit te leggen en toe te passen, dat de BMD-klanten goed binnen de marge van de wet en regelgeving kunnen opereren.

Voordat ik in oktober 2006 bij BMD Advies Zuid-Nederland terecht kwam, werkte ik 18 jaar lang als milieuadviseur in de agrarisch sector. Door die achtergrond blijf ik betrokken bij de agrarische verwerkende industrie, maar ik ondersteun uiteraard ook klanten uit andere branches. Na mijn overstap naar BMD Advies heb ik me verder gespecialiseerd in gevaarlijke stoffen, externe veiligheid en risicoberekeningen. Het maken van QRA’s behoort tot mijn takenpakket.

Samen met mijn collega’s proberen we de wir-war van wetten en regels zo uit te leggen en toe te passen dat de BMD-klanten goed binnen de marge van de wet en regelgeving kunnen opereren. We nemen hen dan een deel van de (administratieve) werkzaamheden uit handen en zorgen zo nodig voor de milieurapportages naar de overheid. Hierdoor kan een bedrijf zich richten op haar primaire taken.

Vooral bij complexe milieuvergunningen komt mijn jarenlange ervaring goed van pas: ik ben in staat om het bedrijf als geheel in het oog te houden.

CONTACT

Hans Schut
Adviseur

M 06-50742970 / T (013) 8000 300
hans.schut@bmdzuid.nl