“Klanten mogen van mij verwachten dat ik hen bij inkoop van energie alle zorg uit handen neem, alles regel van A tot Z.”

Commercie heeft mij altijd getrokken. Na mijn HBO opleiding Management, Economie en Recht kwam ik bij Essent terecht, waar ik o.a. 5 jaar als verkoopadviseur van de grootzakelijke markt heb gewerkt. Ik sloot contracten af met een omvang tot 10 miljoen kWh. Inmiddels is de energiewereld echt mijn passie geworden. De energiemarkt verandert continu. Dat maakt het spannend, nooit saai. Sinds 2015 werk ik bij BMD Advies en zit ik niet meer tegenover, maar naast de klant aan tafel. Het is een uitdaging om de ontwikkelingen te koppelen aan de bedrijfssituatie van de klant, zodat die de kansen optimaal kan benutten. Klanten mogen dan ook van mij verwachten dat ik hen alle zorg uit handen neem. Ik regel alles van A tot Z, of het nu om elektriciteit, gas of om specifieke vormen van duurzame energie gaat.

Bij de inkoop van duurzame energie komt nog veel meer kijken dan bij inkoop van ‘gewone’ energie. Groene energie is helaas niet altijd wat het lijkt, er zijn veel verschillende gradaties. Het is een complexe materie, waar ik me de afgelopen jaren flink in heb verdiept. Wanneer een bedrijf bewust voor ‘groen’ gaat, is het voor hen lastig om een goede keuze te maken. Ik kan de klant dan verschillende mogelijkheden voorleggen, zodat deze kan kiezen voor een variant die daadwerkelijk bij de duurzaamheidsdoelstellingen past.

Buiten de BMD

Buiten werktijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. Ik hou van gezelligheid, eten met vrienden, af en toe een festival, een drankje in de lokale kroeg of met collega’s. Ik tennis in competitieverband en heb al jaren een seizoenkaart bij PSV. Motorrijden doe ik ook graag. Ik heb met vrienden al mooie rondritten gemaakt door Noorwegen,  Schotland en de Alpen.

CONTACT

Guido Schrijver
Energiespecialist

M 06-11707474 / T (013) 8000 300
guido.schrijver@bmdzuid.nl

BLOGS