”Het adviseren van bedrijven op het gebied van vergunningen spreekt mij erg aan. Het geeft mij energie om samen tot de beste oplossing te komen.”

Tijdens mijn vwo-opleiding heb ik ooit meegelopen met een advocaat, daardoor is mijn belangstelling in het recht ontstaan. Na het behalen van mijn vwo-diploma ben ik rechten gaan studeren aan de Juridische Hogeschool te Tilburg.
Ik heb mijn afstudeerstage gelopen bij de gemeente Breda. Tijdens deze stage heb ik onderzoek gedaan naar het implementeren van de Omgevingswet. Hierdoor is mijn interesse in het omgevingsrecht en het milieuaspect gevormd.

Ik heb mijn opleiding aan de Juridische Hogeschool in Tilburg begin 2021 succesvol afgerond. Als start van mijn carrière lijkt het mij leuk om te kijken hoe het er bij een adviesbureau aan toegaat. Ik wil graag mijn opgedane kennis, uit mijn stages bij een advocatenkantoor en de gemeente Breda, in praktijk brengen.
Kortom: ”Het adviseren van bedrijven op het gebied van vergunningen spreekt mij erg aan. Het geeft mij energie om samen tot de beste oplossing te komen”.

Buiten de BMD

Mijn vrije tijd staat grotendeels in het teken van sport. Ik vind het leuk om zelf te basketballen, maar ik kan ook genieten van het kijken naar een Champions League-wedstrijd. Als mijn agenda het toelaat, sta ik met mijn vrienden op de tribune bij NAC. Daarnaast vind ik het ook leuk om met mijn vriendin verschillende steden te bezoeken in zowel binnen- als buitenland.

CONTACT

Graham Nooren BMD Advies

Graham Nooren
Adviseur

M 06-58785084 / T (013) 8000 300
E Graham.Nooren@bmdzuid.nl