“Voor MKB-bedrijven zijn er vaak behoorlijke besparingen mogelijk op energiegebied.”

Ik zie het als een enorme uitdaging onze klanten te helpen met het optimaliseren van hun energie inkoopcontracten, het controleren van de facturen, de collectieve inkoop van energie en andere manieren van energiekostenbeheersing. Met name voor klanten in het MKB-segment zijn er op energiegebied vaak behoorlijke besparingen mogelijk.

In 2003 startte ik als commercieel medewerker binnendienst bij energieleverancier Obragas (inmiddels Essent) om in 2007 de overstap te maken naar accountmanagement (B2B). In deze functie was ik verantwoordelijk voor de gehele salescyclus van energie en daaraan gerelateerde producten. In 2010 werd ik accountmanager voor het segment inkoop collectieven. In die functie maakte ik voor het eerst kennis met BMD Advies. Ik was al langer nieuwsgierig naar de andere kant van de tafel en toen BMD Advies in 2011 op zoek was naar een adviseur met kennis van energie-inkoop en andere energiediensten, heb ik meteen gesolliciteerd.

Ik volgde de opleidingen MDS-C en Nima A en B aan het Economisch Lyceum Eindhoven. Voordat ik in de energiewereld terecht kwam, heb ik een aantal jaren gewerkt en gewoond in Zwitserland, Australië en Ierland.

Buiten de BMD

In mijn vrije tijd sport ik regelmatig: voetbal, tennis en hardlopen doe ik graag. Zo loop ik ieder jaar de halve marathon van Eindhoven. Ook ben ik een trouwe PSV seizoenkaarthouder.

Verder doe ik graag leuke dingen met de kinderen, leg ik met plezier een kaartje met vrienden en hou ik van lekker eten, een speciaal biertje, film kijken, wandelen en (ooit weer) verre reizen maken.

CONTACT

Frank von Reeken
Energiespecialist

M 06-52227337 / T (013) 8000 300
E frank.von.reeken@bmdzuid.nl