“Het contact met klanten, het soepel en efficiënt laten verlopen van de (digitale) communicatie is een uitdaging die bij me past”.

Vanaf half mei 2015 ben ik werkzaam bij BMD Advies Zuid-Nederland. Eerst voor de ondersteuning van de adviseurs en het accountmanagement, nu als coördinator voor marketing en het label trainingen.

Voordat ik bij BMD Advies terecht kwam, ben ik 25 jaar werkzaam geweest in het onderwijs. Vanaf het begin bij BMD Advies was voor mij meteen duidelijk: het werken in een bedrijf past veel beter bij mij dan ik van te voren had gedacht. Ik ervaar het werk als leerzaam en veelzijdig binnen een prettig team met enthousiaste collega’s.

Mijn specialisatie met betrekking tot de werkzaamheden bij BMD Advies Zuid-Nederland bestaat uit het coördineren van alle (digitale) communicatie en marketingwerkzaamheden (website, e-mail marketing, Social Media) en de coördinatie binnen het label trainingen (planning, organisatie, communicatie) Daarnaast ondersteun ik de accountmanagers o.a. met het organiseren van bijeenkomsten en interne overleggen. Een breed scala aan taken waarbij overzicht, planning, innovatie/ontwikkeling en verankering belangrijke componenten zijn.

Buiten de BMD

In mijn vrije tijd ben ik ambassadeur van de Coöperatieve Vereniging ExpertPlus. ExpertPlus koppelt hoogopgeleide experts op projectmatige basis aan het MKB.

’s Avonds ben ik regelmatige te vinden op de tennisbanen van TC Cash in Rijen.  Ik zie mijzelf als een fanatieke amateur dit naast het willen winnen van de wedstrijden het socialiseren na de wedstrijd net zo belangrijk vind.