“Het contact met klanten, het soepel en efficiënt laten verlopen van de communicatie is een uitdaging die bij me past”.

Vanaf half mei 2015 ben ik werkzaam bij BMD-Advies Zuid-Nederland. Eerst voor de ondersteuning van de accountmanagement en  marketing, nu als coördinator voor het label trainingen.

Voordat ik bij BMD Advies terecht kwam, ben ik 25 jaar werkzaam geweest in het onderwijs.. Vanaf het begin bij BMD Advies was voor mij meteen duidelijk: het werken in een bedrijf past veel beter bij mij dan ik van te voren had gedacht. Ik ervaar het werk als leerzaam en veelzijdig binnen een prettig team met enthousiaste collega’s.

Mijn specialisatie met betrekking tot de werkzaamheden bij BMD Advies-Zuid-Nederland bestaat uit het coördineren van het label trainingen,  ondersteuning van de accountmanagers, projectontwikkeling en ondersteuning in het kader van communicatie en marketing o.a.  organiseren van bijeenkomsten, interne overleggen en Social media. Een breed scala van taken waarbij overzicht, planning en innovatie/ontwikkeling belangrijke componenten zijn.

Buiten de BMD

In mijn vrije tijd ben ik lid van de Coöperatieve Vereniging ExpertPlus. Hier ben ik binnen het label Communicatie-Marketing-Sales en het Label HR een van de experts die het MKB voorziet van advies met betrekking tot communicatie coaching en training.

’s Avonds ben ik regelmatige te vinden op de tennisbanen van TC Cash in Rijen.  Ik zie mijzelf als een fanatieke amateur dit naast het willen winnen van de wedstrijden het socialiseren na de wedstrijd net zo belangrijk vind.

CONTACT

Diane Dijkstra
Trainingscoördinator

T (013) 8000 300
diane.dijkstra@bmdzuid.nl