“Samen met mijn collega’s en de klant wil ik mij inzetten voor een betere en duurzamere wereld van morgen. Dat is mijn doel en daar ga ik voor.”

 

Vanwege mijn grote wens om bij de recherche te werken, heb ik na mijn middelbare schoolperiode gekozen om de Hbo-opleiding Integrale Veiligheidskunde te volgen. Het regisseren van vraagstukken waarbij de vraag van de klant centraal stond, is iets wat ik tijdens mijn opleiding heb geleerd. Daarnaast sta ik altijd open voor nieuwe uitdagingen. Die heb ik gevonden in het werkveld van
milieu en omgeving.

Bij BMD Advies kan ik mij bezighouden met de dingen die ik als persoon belangrijk vind. Samen met mijn collega’s en de klant wil ik mij inzetten voor een betere en duurzamere wereld van morgen. Dat is mijn doel en daar ga ik voor.

Buiten BMD

Buiten BMD Advies breng ik graag mijn tijd op een sportieve en gezellige manier door. Samen met mijn vriendin en vrienden zoek ik steeds naar de mooie dingen in het leven. Ik maak muziek, voetbal, tennis en drink graag een speciaalbiertje. Ook ben ik veel bezig met het fotograferen in de autobranche.

CONTACT

Daniël Hoek
Adviseur

M 06-82090836 / T (013) 8000 300
E Daniel.Hoek@bmdzuid.nl