“Ik vind het prettig om langdurige relaties op te bouwen met klanten, om samen oplossingsgericht te werk te gaan en stappen voorwaarts te zetten.

Sinds 2011 werk ik met veel plezier bij BMD Advies. Na mijn milieukundige studie aan het Moller Instituut in Tilburg heb ik ervaring opgedaan als milieucoördinator bij enkele grote ondernemingen. Daarbij was ik voornamelijk verantwoordelijk voor het opzetten en in stand houden van milieu-managementsystemen.

Na verloop van tijd wilde ik meer afwisseling in mijn werkzaamheden en graag voor verschillende klanten werken. Ik kwam terecht bij BMD Advies, een bureau met een zeer enthousiast team en een prettige collegiale werksfeer. Ik hou me hier vooral bezig met managementsystemen, maatschappelijk verantwoord ondernemen, het opstellen van milieuwet- en regelgeving registers voor bedrijven en mobiliteit. Ik vind het prettig om langdurige relaties op te bouwen met klanten, om samen oplossingsgericht te werk te gaan en stappen voorwaarts te zetten. Een managementsysteem is daarbij een mooie tool dat veel inzicht in processen geeft en kan helpen bij het stroomlijnen van de werkzaamheden. Het geeft mij veel energie om ertoe bij te dragen dat een klant de meerwaarde van een managementsysteem gaat inzien.

Buiten de BMD

Ik ben sociaal en ondernemend, gezin en vrienden zijn erg belangrijk voor mij. Zodra de zon schijnt ben ik buiten te vinden. Ik woon landelijk en heb de nodige dieren thuis. Een mooie strandwandeling, een partij tennis of een goed boek zijn aan mij zeker besteed. Ik ben graag onder de mensen, maar vind het ook heerlijk om alleen erop uit te gaan met de hond of weg te kruipen met een boek.