Strategisch adviseren past bij mij. Een klant is gebaat bij duidelijkheid en een goede planning.

De kennisgebieden Milieu en Omgeving waarbinnen ik werk, zijn mooie vakgebied met veel uitdagingen. Ik ondersteun en adviseer bedrijven op het gebied van (externe) veiligheid en bij het aanvragen van (omgevings)vergunningen. Daarbij heb ik oog voor de complexiteit van de wet- en regelgeving, waarbinnen ik optimaal rekening houd met de wensen en de visie van de klant. Uit ervaring weet ik dat een klant gebaat is bij duidelijkheid en een goede planning. Aan die behoefte probeer ik altijd tegemoet te komen. Strategisch adviseren past bij mij. Het is belangrijk bij de voorbereiding van bijvoorbeeld bouw- en ontwikkelingsprojecten.

Na mijn studie milieukunde aan de Hogeschool Brabant en Visteelt en Visserij aan Wageningen Universiteit en Researchcentrum, werkte ik als Interimprofessional bij Yacht. Ik heb daarna bewust voor BMD Advies gekozen, vanwege het afwisselende werkgebied. Naast mijn studies heb ik nog diverse juridische cursussen gevolgd op het gebied van het omgevingsrecht en veiligheid.

Buiten de BMD

Buiten de BMD ben ik veel in de natuur te vinden, nabij diverse wateren. Ik ben namelijk een fanatiek sportvisser. Hiervoor ga ik af en toe ook naar het buitenland. Daarnaast ga ik graag wielrennen en in de winter skiën.