“Ik vind het leuk om te puzzelen met vergunningen en zo situaties die onmogelijk lijken toch vergund te krijgen”

Als paardenmeisje wilde ik later graag met dieren werken. Met oog op werkgelegenheid heb ik toen gekozen voor de opleiding Veehouderij aan de HAS in Den Bosch. Na deze opleiding ben ik vrij snel in de wereld van de vergunningen gerold. Tussen 2011 en 2018 ben ik adviseur geweest voor de agrarische sector, hier was ik niet alleen bezig met milieu- en bouwvergunningen, maar ook met de Natuurbeschermingswetvergunning. In de laatste jaren werkte ik steeds minder voor agrarisch ondernemers en meer voor mestverwerkers en industriële bedrijven.
In 2019 ben ik werkzaam geweest voor BMD Advies Centraal Nederland, maar als geboren en getogen Brabander heb ik mij vanaf 1 januari 2020 nu bij BMD Advies Zuid Nederland gevoegd.

Ondanks ik niet meer in de agrarische sector werk, zal mijn hart daar wel blijven liggen. Klanten van BMD die de agrarische sector bedienen zullen mij dan ook zeker eens tegenkomen.
Mijn focus ligt met name op vergunningen op gebied van  milieu- en natuurwetgeving. Ik vind het leuk om te puzzelen met vergunningen en zo situaties die onmogelijk lijken toch vergund te krijgen.

Buiten de BMD

In mijn vrije tijd ben ik nog altijd dat paardenmeisje. Ik ben bijna dagelijks bij mijn paard te vinden, we trainen voor wedstrijden en maken regelmatig een ritje in de Loonse en Drunense Duinen. Ook te voet kom ik graag in het bos, ik wandel veel met mijn hond en zo af en toe neem ik deel aan wandelevenementen.

CONTACT

Anne Ter Beek

Anne Ter Beek
Adviseur

M 06-82608536 / T (013) 8000 300
E Anne.TerBeek@bmdzuid.nl

BLOG