Software update van Sufficio 2.0 naar Sufficio 2.1

Update Sufficio

Om de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren ondergaat Sufficio een software update. In dit artikel leest u wat dat voor u inhoudt en welk nieuwe mogelijkheden Sufficio u biedt. Naast de verbeteringen en uitbreidingen biedt het artikel een aanmeldlink om een Webinar bij te wonen waarin de update wordt toegelicht. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe Sufficio u helpt in het bijhouden van acties voor het voldoen aan wet- en regelgeving staat in dit artikel een korte introductie.

Uitbreidingen en verbeteringen Sufficio 2.1

Sufficio 2.1 is een uitgebreidere en verbeterde versie van Sufficio 2.0.

  • Adviseurs kunnen efficiënter vragen toevoegen, dit betekent meer maatwerk mogelijkheden in de software en rapportages.
  • Er kan een verschillenrapport worden geëxporteerd. Zo ziet u in één overzicht de verschillen tussen de huidige en vorige rapportages.
  • Diverse bugs die zijn gerepareerd zoals die van de MAR en het verschillenrapport.
  • Andere updates en functionaliteiten waarover nog wordt gecommuniceerd.
  • Nieuwsbrief-Sufficio 2.1.

Replay Webinar Sufficio 2.1

In het Webinar van donderdag 16 april is Sufficio 2.1 toegelicht.  In het Webinar zijn de uitbreidingen en verbeteringen aan de orde gekomen. Met de onderstaande link is het mogelijk om het Webinar terug te kijken. Replay Webinar Sufficio 2.1.

Mocht u naar aanleiding van het Webinar nog vragen hebben, neem dan contact op met Karin Welberg 06-52328715 specialist Sufficio BMD Advies Zuid-Nederland.

Nieuwsgierig naar wat Sufficio u kan bieden?

Sufficio – Latijn voor ‘voldoen aan’ – biedt een oplossing voor het bijhouden van acties voor het voldoen aan wet- en regelgeving. Voor veel bedrijven is het voldoen aan wet- en regelgeving geen gemakkelijke opgave. Onbekendheid met milieu- en arbo voorschriften, de vele verplichtingen, continu veranderende wetgeving; het overzicht is gemakkelijk kwijt te raken. BMD Advies ontwikkelde daarom Sufficio op het gebied van Milieu, Arbo en Omgeving.

De informatie over Sufficio is ook te vinden op de website van BMD Advies; Kennisgebied Digitale Tools. Karin Welberg 06-52328715 specialist Sufficio informeert u graag in een vrijblijvend gesprek wat Sufficio voor u kan betekenen.