‘Kansen omzetten in concrete oplossingen’

‘Kansen omzetten in concrete oplossingen’

‘Het gebruik maken van elkaar om met elkaar duurzaam te ondernemen’, ‘Kansen omzetten in concrete oplossingen’, ‘Spanningsveld tussen het productieproces en afvalstromen’ Dat zijn enkele onderwerpen die besproken zijn in de uitwisseling tussen vakgenoten.

Tijdens de BMD-Netwerkbijeenkomst van afgelopen dinsdag was er sprake van veel interactie en vakinhoudelijke uitwisseling met interessante conclusies en mooie uitspraken, ‘Puzzelstukjes die samenvallen’. Dit alles reagerend op de presentaties over Impact neutraal ondernemen van Roland Somers (Axxia) en Energiebesparingsonderzoeken van Henk Krols (BMD Advies).

Duurzaamheidsrapport
De deelnemers die voorafgaand aan de netwerkbijeenkomst de Duurzaamheidsscan van Axxia hadden ingevuld, kregen uit handen van Roland Somers een Duurzaamheidsrapport. Met dit rapport krijgen ze inzicht welke volgende stap ze kunnen zetten in duurzaam ondernemen.
Bent u nieuwsgierig geworden naar de scan? Het invullen van de scan duurt 15 minuten.
Wilt u meer informatie of de scan invullen? Of wilt u liever persoonlijk geïnformeerd worden? Dan kunt u contact opnemen met Roland Somers, tel: 06-51836591.

Tops en Trends
Wat werkt goed en welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van energiebesparing? Henk Krols gaf een overzicht van de top 10 en gaf uitleg over trends in de energiebesparing. De innovatie gaat snel en de terugverdientijd wordt steeds gunstiger.
Het is vaak de intrinsieke motivatie van een interne medewerker die er voor zorgt dat de adviezen van een onderzoek en een plan van aanpak wordt geïmplementeerd.
Interesse in een Energiebesparing onderzoek? Of wilt u liever persoonlijk geïnformeerd worden? Dan u kunt contact opnemen met Henk Krols, tel: 06-5201555.

‘Save the date’ op 11 oktober 2018 organiseert BMD Advies Zuid-Nederland een BMD-Ontbijtbijeenkomst over Energietransitie. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Diane Dijkstra, tel: 013-8000300.