Categories nieuws

‘Kansen omzetten in concrete oplossingen’

‘Kansen omzetten in concrete oplossingen’

‘Het gebruik maken van elkaar om met elkaar duurzaam te ondernemen’, ‘Kansen omzetten in concrete oplossingen’, ‘Spanningsveld tussen het productieproces en afvalstromen’ Dat zijn enkele onderwerpen die besproken zijn in de uitwisseling tussen vakgenoten.

Tijdens de BMD-Netwerkbijeenkomst van afgelopen dinsdag was er sprake van veel interactie en vakinhoudelijke uitwisseling met interessante conclusies en mooie uitspraken, ‘Puzzelstukjes die samenvallen’. Dit alles reagerend op de presentaties over Impact neutraal ondernemen van Roland Somers (Axxia) en Energiebesparingsonderzoeken van Henk Krols (BMD Advies).

Duurzaamheidsrapport
De deelnemers die voorafgaand aan de netwerkbijeenkomst de Duurzaamheidsscan van Axxia hadden ingevuld, kregen uit handen van Roland Somers een Duurzaamheidsrapport. Met dit rapport krijgen ze inzicht welke volgende stap ze kunnen zetten in duurzaam ondernemen.
Bent u nieuwsgierig geworden naar de scan? Het invullen van de scan duurt 15 minuten.
Wilt u meer informatie of de scan invullen? Of wilt u liever persoonlijk geïnformeerd worden? Dan kunt u contact opnemen met Roland Somers, tel: 06-51836591.

Tops en Trends
Wat werkt goed en welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van energiebesparing? Henk Krols gaf een overzicht van de top 10 en gaf uitleg over trends in de energiebesparing. De innovatie gaat snel en de terugverdientijd wordt steeds gunstiger.
Het is vaak de intrinsieke motivatie van een interne medewerker die er voor zorgt dat de adviezen van een onderzoek en een plan van aanpak wordt geïmplementeerd.
Interesse in een Energiebesparing onderzoek? Of wilt u liever persoonlijk geïnformeerd worden? Dan u kunt contact opnemen met Henk Krols, tel: 06-5201555.

‘Save the date’ op 11 oktober 2018 organiseert BMD Advies Zuid-Nederland een BMD-Ontbijtbijeenkomst over Energietransitie. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Diane Dijkstra, tel: 013-8000300.

Master

Share
Published by
Master

Recent Posts

 • Energie
 • nieuws

Eye-openers energiebesparing en Duurzaam Ondernemen

Eye-openers energiebesparing en Duurzaam Ondernemen tijdens BMD Netwerkbijeenkomst Informatieplicht energiebesparing; hoe werkt het?

23 uur ago
 • Milieu & Omgeving
 • nieuws

Bas van Velthoven leidt interactieve bijeenkomst Omgevingswet

Bas van Velthoven heeft 16 mei bij de REEF deelt kennis bijeenkomst een interactieve bijeenkomst over de Omgevingswet mogen leiden.

2 dagen ago
 • Arbo & Veiligheid
 • nieuws

Inloopochtend tijdens de week van de RI&E

Profiteer optimaal in de week van de RI&E tijdens de inloopochtend. De specialisten van BMD kijken dan graag vrijblijvend met…

1 week ago
 • Energie
 • nieuws

Informatieplicht energiebesparende maatregelen

Informatieplicht energiebesparende maatregelen

2 weken ago
 • nieuws

Continu verbeteren; achter de schermen bij BMD Advies

Continu verbeteren; achter de schermen bij BMD Advies

2 weken ago
 • Milieu & Omgeving
 • Cathy Tesselaar
 • Blog

Mobiliteit, heeft dat niet iets met vooruitkomen te maken???

Mobiliteit, heeft dat iets met vooruitkomen te maken??? Blog Cathy Tesselaar

2 weken ago