Overgang naar Sufficio 2: wat moet je weten?

Zoals eerder aangekondigd vind je hieronder de informatie wat je moet weten over de overgang naar Sufficio 2. Sufficio 2 komt eraan, dat is inmiddels bekend. Iets nieuws betekent veelal het einde van iets ‘ouds’. Dat klopt ook hier. We migreren alle data van Sufficio 1 naar Sufficio 2. Nadat de nieuwe software succesvol gelanceerd is, zal Sufficio 1 uiteindelijk vervallen.

Het belangrijkste hierbij voor jullie:

  • Alle data uit Sufficio 1 blijft bewaard.
  • Sufficio 1 is minimaal tot en met december 2019 als read-only beschikbaar.

Gebruik van Sufficio tijdens de migratie

Zoals aangekondigd: Sufficio is van 26 juni tot en met 30 juni niet benaderbaar. Dit houdt voor jullie het volgende in:

  • Het is niet mogelijk om registers in te zien of te bewerken.
  • Acties kunnen niet afgemeld worden.
  • Rapportages kunnen niet goedgekeurd worden.

Hier kunnen helaas geen uitzonderingen op gemaakt worden.

Compliance ronde gepland tussen 26 en 30 juni?
Vanwege de beschikbaarheid van Sufficio in deze periode, zal jullie adviseur bij compliance beoordelingen werken met een geprint exemplaar van het register / plan van aanpak.

Externe audit gepland tussen 26 en 30 juni?
Wij raden aan om voor 26 juni een geprint exemplaar beschikbaar te hebben. Het is mogelijk om deze tijdens de audit te gebruiken.

En de prijs dan?

Vaak gaat het lanceren van een nieuw softwareproduct gepaard met prijsverhogingen. De overgang naar Sufficio 2 is kosteloos. Daarnaast zullen er ook geen prijsverhogingen doorgevoerd worden. Ook voor 2020 zal de prijs voor bestaande gebruikers enkel verhoogd worden met de gebruikelijke inflatiecorrectie.

Multinationaal

Wist je dat er ook een Vlaamse editie van Sufficio is; www.sufficio.be?

Sufficio 2 is zo gebouwd dat de knoppen met simpele handelingen vertaald kunnen worden naar de andere Europese talen. De komende jaren zal Sufficio ook in andere Europese landen beschikbaar komen. Is dit interessant voor jullie? Informeer dan bij jullie contactpersonen.

Tijdelijk offline

Let op:
Om de overgang naar Sufficio 2 mogelijk te maken, moet alle beschikbare en gearchiveerde data gemigreerd worden naar het nieuwe platform. Hierdoor is het helaas noodzakelijk dat de huidige versie van Sufficio enkele dagen offline is. We beperken dit echter tot een minimum.

Van 26 juni 00:01 uur tot 30 juni 23:59 is Sufficio niet benaderbaar.

Meer informatie

Houd de website, de nieuwsflits en de Social media in de gaten voor meer informatie over het gebruik en de werking van Sufficio 2 in de vorm van tutorials-klantenbijeenkomst-artikelen-en soortgelijke informatieoverdracht. Heeft u nu al vragen over Sufficio, dan kunt u contact opnemen met Karin Welberg 06 52328715.