BMD Advies Zuid-Nederland

Over ons; BMD Advies Zuid 

Bij BMD Advies Zuid kunnen bedrijven al sinds 1990 vertrouwen op de duurzame ondersteuning. Duurzaam omdat in ons advies de balans tussen de drie p’s people, planet en profit altijd voorop staat. Maar ook omdat onze adviseurs een intensieve werkrelatie hebben met hun klanten.

Vragen of problemen op gebied van arbo en veiligheid, milieu en omgeving en  managementsystemen pakken wij direct en effectief aan.

Dat die aanpak altijd preventief, pro-actief en toekomstgericht is, spreekt voor zich.

Detachering of ad-hoc

Tijdelijk vervanging van een arbo- of kamcoördinator, een managementsysteem implementeren of uw milieuregistraties op orde brengen? Bij BMD Advies Zuid-Nederland kunt u altijd terugvallen op uw eigen contactpersoon, die volledig op de hoogte is van uw situatie. Zijn er vragen waar specifieke kennis voor nodig is, dan kunnen deze altijd aan een andere BMD-specialist worden voorgelegd.

Ook detachering behoort tot onze mogelijkheden. Afhankelijk van de complexheid en hoeveelheid van de werkzaamheden, kan dat variëren van enkele uren per jaar tot zelfs enkele dagen per week.

Thuis in Zuid-Nederland

Onze medewerkers wonen verspreid over Zuid-Nederland.  De reistijd is daardoor altijd beperkt.

BMD Advies Zuid-Nederland beschikt over een uitgebreid netwerk, variërend van ontwikkelingsmaatschappijen en bedrijvenverenigingen tot lokale overheden. Daar waar mogelijk proberen wij het overheidsbeleid op gebied van ruimtelijke ordening, milieuhandhaving, et cetera, positief te beïnvloeden.

Samen met de BMD’s die actief zijn in andere regio’s van Nederland kunnen wij landelijke of branchegerichte projecten oppakken.