Oplossingen

Complex vergunningentraject en veel tegenslag bij verplaatsing scheepswerf

Integratie nieuwe ISO 9001 en 14001 plus WCM standaard in 1

Dankzij LocisSpotter hebben we diverse foutieve bestemmingen opgemerkt en voorkomen dat KPN in de problemen kwam bij ontwikkelingen rondom KPN-zendmasten en telefooncentrales.

Met de  her certificering naar ISO:2015 is een belangrijke stap gezet op weg naar de toekomstige integratie van de drie systemen voor kwaliteit, milieu en arbo.

Ruim 10 jaar geleden legde Casper van Oosten samen met Teun Wagenaar de basis voor ‘slim glas’ tijdens het promotieonderzoek aan de TU Eindhoven.

Voor de projectleiders van Vogels Bouwmanagement is het aanvragen van omgevingsvergunningen voor de bouw dagelijks werk.

Door de opslagcapaciteit ook beschikbaar te maken voor gevaarlijke stoffen moet Versteijnen Logistics voldoen aan strenge wet- en regelgeving.

Chemiebedrijf Trinseo wil een nieuw kantoor en onderzoekscentrum bouwen in Terneuzen, op het nieuw ontwikkelde bedrijventerrein Maintenance Valuepark

BMD voerde een Energie Quickscan uit, waarbij wordt gekeken naar mogelijkheden om de energiekosten te optimaliseren.

Ons advies richt zich op het verhogen van de risicoperceptie bij de medewerkers en het vergroten van hun veiligheidsbewustzijn.