Oplossingen

BMD Advies Zuid-Nederland biedt voor haar klanten oplossingen op maat op het gebied van Arbo & Veiligheid, Milieu & Omgeving, Management & Systemen, Training & Opleiding, Energie & Besparing en Digitale Tools. U vindt hier aan de hand van praktijkvoorbeelden een overzicht waarin de specialisten van BMD beschrijven hoe ze diverse uitdagingen in de praktijk met succes hebben opgelost. Daarbij streven we naar een Duurzaam Vertrouwde relatie die u in staat stelt om proactief te ondernemen en innovaties, indien van toepassing, te implementeren. Wellicht vormen de beschreven cases voor u de aanleiding om contact op te nemen met een van onze specialisten.

Transitie naar ISO 19001:2015 en ISO 14001:2015

Transitie naar ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 en integratie met managementsysteem van moedermaatschappij in Zweden.

''''

Integratie nieuwe ISO 9001 en 14001 plus WCM standaard in 1

Medewerkers van Bostik werden getraind in het uitvoeren van een Interne Audit; Risk Based. Kennis van de ISO 9001:2015 en auditen op basis van bedrijfsrisico’s op het gebied van kwaliteit en milieu.

Training Vakbekwaamheid PGS 15 - BMD Zuid

Medewerkers van Eco-Point werden getraind in het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen. Hiermee is tevens invulling gegeven aan de eis voor vakbekwaamheid PGS 15.

1 loketgedachte - BMD Zuid

Complex vergunningentraject en veel tegenslag bij verplaatsing scheepswerf

Integratie ISO 9001 en 14001 plus WCM standaard in 1 - BMD Zuid

Integratie nieuwe ISO 9001 en 14001 plus WCM standaard in 1

Attenderen op ontwikkelingen - LocisSpotter - BMD Zuid

Dankzij LocisSpotter hebben we diverse foutieve bestemmingen opgemerkt en voorkomen dat KPN in de problemen kwam bij ontwikkelingen rondom KPN-zendmasten en telefooncentrales.

Invoeren van High Level Structure in ISO systemen - BMD Zuid

Met de  her certificering naar ISO:2015 is een belangrijke stap gezet op weg naar de toekomstige integratie van de drie systemen voor kwaliteit, milieu en arbo.

Ruim 10 jaar geleden legde Casper van Oosten samen met Teun Wagenaar de basis voor ‘slim glas’ tijdens het promotieonderzoek aan de TU Eindhoven.

Voor de projectleiders van Vogels Bouwmanagement is het aanvragen van omgevingsvergunningen voor de bouw dagelijks werk.