Open sollicitatie BMD Advies

Open sollicitatie

Hebben we op dit moment geen passende vacature, maar wilt u uw talent wel graag inzetten bij BMD Advies? Aarzel dan niet om ons in een sollicitatiebrief te laten weten waarom u bij ons wilt werken en wat u voor ons denkt te kunnen betekenen.

Bij BMD Advies kijken we altijd uit naar interessante kandidaten voor onze vaste en tijdelijke vacatures. Als we momenteel geen passende vacature voor u hebben, kunt u zichzelf via een open sollicitatie (zie onderstaande link) bij ons onder de aandacht brengen.
Wij doen regelmatig een beroep op onze database bij vacante vacatures. Daarnaast is het raadzaam om onze website, https://www.bmdzuid.nl/werken-bij/ in de gaten te houden.

Meer weten

Wilt u na het lezen van de website nog meer weten over BMD Advies of heeft u nog vragen over BMD Advies? Neem dan contact op en maak kennis met een van onze collega’s. Ze vertellen u graag hoe het is om te werken bij BMD Advies.

U wilt het team versterken?

Dat is een kwestie van uw cv mailen naar info@bmdzuid.nl.  Voeg ook een sollicitatiebrief bij! Motivatie en mentaliteit vinden we namelijk net zo belangrijk als kennis en ervaring.