Omgevingsloket: elke dag opgeschoond

Omgevingsloket: elke dag opgeschoond

Tot voor kort werden de aanvragen in het Omgevingsloket één of twee keer per jaar opgeschoond. Daar komt nu verandering in. Sinds 18 juni 2018 wordt er geïnventariseerd welke (concept)aanvragen en meldingen verwijderd kunnen worden. Lees verder

Aanvragen en meldingen komen in aanmerking voor verwijdering wanneer ze langer dan een jaar niet gewijzigd zijn of wanneer ze meer dan drie maanden geleden de status ‘Gearchiveerd’ kregen.

Alle aanvragers of behandelende organisaties worden over de voorgenomen verwijdering per mail geïnformeerd. Wanneer men de aanvraag wil behouden, kan dat door een kleine wijziging aan te brengen in de aanvraag. Hebben de aanvrager of de behandelende organisatie binnen een maand na de aankondigingsmail geen wijzigingen aangebracht? Dan wordt de aanvraag na een maand verwijderd uit Omgevingsloket online.

Wanneer (concept)aanvragen en meldingen via BMD Advies Zuid-Nederland zijn ingediend, neemt uw BMD-adviseur actie als deze behouden moeten blijven.

Meer informatie: https://www.infomil.nl/onderwerpen/integrale/omgevingsloket/nieuws/nieuwsberichten/automatisch/?utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=e-mail&utm_term=20161219&utm_content=link_ID0AA2AK0B2AK&utm_campaign=InfoMil%20Actueel%20262