Nieuws

Na het advies van de commissie Remkes met de titel “Niet alles kan”, stelt BMD Advies in de ontbijtbijeenkomst van 4 december 2019 de vraag: “Wat kan nog wel?”

Probeer de kosteloze proefperiode van 2 maanden en maak vrijblijvend kennis met Sufficio Milieu & Arbo. Een waardevolle tool voor managementinformatie.

Nazorg bij calamiteiten-BMD Zuid
Nazorg bij calamiteiten zijn essentieel. Hoe ga je hier mee om? Een calamiteit heeft namelijk niet alleen gevolgen en impact voor het bedrijf maar ook voor de individuele medewerker.

Brandpreventie BMD Zuid
Brandpreventie in de dagelijkse praktijk. BMD Netwerkbijeenkomst 14 november. Wat kan u als werkgever doen op het gebied van brandpreventie?

logo De Groene Pluim - BMD Zuid
15e Groene Pluim voor De Martens Groep. De Groene Pluim wellicht ook iets voor uw organisatie?

Toolbox energiebesparing
BMD Advies geeft leerlingen een toolbox energiebesparing. Dit is een van de stoppunten in de wereldreis door Goes van leerlingen van het Goese lyceum.

Vanaf september maken 3 nieuwe medewerkers en 2 nieuwe stagiaires deel uit van het team van BMD Advies Zuid-Nederland. Zij hebben het team al leren kennen door een leuk teamuitje. Ze stellen zich graag aan u voor!

Energie Audit EED - BMD Advies
Het doel van de tijdelijke regeling EED is om bedrijven en instellingen bewust te maken van hun energieverbruik én van de mogelijkheden om energie te besparen en te verduurzamen.

participatie omgevingswet BMD Zuid
Participatie in de nieuwe Omgevingswet; kans of bedreiging? BMD Ontbijtbijeenkomst 10 oktober in Tilburg en 24 oktober in Goes.

Verbetering luchtkwaliteit - BMD Zuid
Wat betekent het voor u dat het PAS niet meer als basis voor toestemming mag worden gebruikt voor Milieu- en bouwvergunningen.

Werken op hoogte: 10 tips
Een succesvolle subsidieaanvraag SDE+ begint bij het verkrijgen van de juiste informatie.

productiehal binnenmilieu BMD-Zuid
BMD Netwerkbijenkomst 17 september 2019. Binnenmilieu en de legionellabacterie; ik zie ik zie wat jij niet ziet!