Trots op onze vernieuwde website!

Trots op onze vernieuwde website!

Het is zover: met trots presenteren wij onze vernieuwde website, die medio augustus online ging. Wellicht hebt u de website al bezocht en de voordelen van het nieuwe uiterlijk en de verbeterde functionaliteiten ervaren. We zijn uiteraard benieuwd naar uw mening!

Waarom een nieuwe site?

Een grondige verbouwing was hard nodig: de site moest beter en moderner. Het draait bij BMD Advies Zuid-Nederland om kennis delen, ‘in gesprek zijn’, elkaar ontmoeten en zoveel mogelijk samenwerken. We willen onze klanten informeren over alle onderwerpen die u aangaan. Die service bieden wij u nu in verschillende vormen, niet alleen via nieuwsartikelen, maar ook met bijvoorbeeld blogs en whitepapers.

Grafische veranderingen en nieuwe rubrieken

Met de nieuwe website willen wij een duidelijk beeld geven van waar we als BMD Advies Zuid-Nederland voor staan. Zo vindt u voortaan op de homepage de kennisgebieden onder pictogrammen. Op de achterliggende pagina’s vindt u per thema de daarbij behorende specialisten, inspirerende praktijkvoorbeelden en trainingen.
We nodigen iedereen uit om er flink op los te klikken, te zoeken, te lezen en te ontdekken en uw ervaringen met ons te delen. Uiteraard hopen we dat de nieuwe site de test doorstaat en dat u net als wij enthousiast bent. We vinden het fijn als u uw mening wilt geven, nu en in de toekomst, en aan wilt geven wat u mooi, handig, opvallend of juist onbegrijpelijk vindt, of nog mist. Alle feedback is welkom en kunt u e-mailen naar info@bmdzuid.nl!