Nieuwe website voor V&S Milieu Adviseurs

Nieuwe website live

nieuwe website V&S Duurzaam VertrouwdBMD Advies en V&S Milieu Adviseurs maken samen deel uit van de groep ‘Duurzaam Vertrouwd’. In de afgelopen jaren is de dienstverlening van V&S Milieu Adviseurs veranderd en verbreed. De website bleef hierbij wat achter. Dat is nu verleden tijd: vlak voordat de zomervakantie echt losbarst, is de nieuwe website live: www.v-smilieu.nl. Deze draagt veel beter uit waar V&S voor staat.

Verbeterde inhoud

De website oogt weer fris en actueel. Ook de techniek is up to date, waardoor de website te openen is op elk device, of dat nu op een desktop, laptop of mobiel is. Mooi natuurlijk, maar het draait vooral om de inhoud. Ook die is flink aangepakt.

 • De ondersteuning die V&S biedt is onderverdeeld in drie werkvelden:
  Bodem & Ondergrond
  Omgeving & Milieu
  Aanbesteding & Projecten
 • Onder ‘Oplossingen’ vindt u verschillende voorbeelden uit de praktijk. Een bijzonder verhaal is ‘Regie na milieuschade’. Hierin vertelt Roland Somers hoe hij, samen met BMD Advies, de bedrijven ondersteunde die bij de brand op het Tilburgse Industrieterrein Kraaiven in de as werden gelegd.
 • Op de homepage leest u wat verschillende opdrachtgevers van V&S vinden.
 • Kent u een bodem-adviseur die toe is aan een nieuwe uitdaging? V&S heeft twee vacatures die u onder ‘Werken bij’ vindt.
 • In de rubriek ‘Actueel’ geeft V&S u met blogs en nieuwsberichten graag een kijkje in de keuken. U leest er meer over nieuwe ontwikkelingen, visie en aanpak.

Niet alles is veranderd

Niet alles is veranderd. Zoals de opdrachtgevers van V&S gewend zijn, doen de teamleden er alles aan om hun opdrachtgevers te ontzorgen. En nog steeds staat de balans tussen duurzaamheid en kosteneffectiviteit bij V&S voorop: rationeel duurzaam, zoals zij dat noemen.

Ga snel naar www.v-smilieu.nl en laat u inspireren. Mist u iets, heeft u een vraag of kunnen we iets voor u betekenen? Laat het ons weten via info@v-smilieu.nl.