Stichting Ushersyndroom Sponsorevenement Move4Usher

Move4Usher in plaats van Run4Usher

Vorige jaren was het weekend tijdens de Zevenheuvelenloop Run4Usher, hét sponsorevenement voor Stichting Ushersyndroom. Dit jaar is alles anders. De Zevenheuvelenloop gaat door, weliswaar in een aangepaste versie, en zonder het Run4Usher team aan de start.

Move4UsherMove4Usher BMD Advies

Er is een alternatief. Zaterdag 14 en zondag 15 november staan in het teken van Move4Usher. Annemarie en Rolf van Dok gaan in plaats van 7 km hardlopen tijdens de Zevenheuvelenloop 3 km hardlopen, 60 km fietsen en 10 km wandelen.

Stichting Ushersyndroom

Ushersyndroom is een zeldzame erfelijke aandoening waarbij kinderen doof of slechthorend geboren worden en naast nachtblindheid ook een progressief verlies van zicht ervaren. Soms zijn er ook evenwichtsproblemen. Uiteindelijk worden mensen met Ushersyndroom doof én blind.

Behandeling van het Ushersyndroom is nog steeds niet mogelijk. Er zijn wel hoopvolle ontwikkelingen. Stichting Ushersyndroom heeft als missie: “In 2025 is Ushersyndroom behandelbaar”. En daar is heel veel geld voor nodig! De wetenschap staat voor grote uitdagingen in de zoektocht naar oplossingen die moeten leiden tot een behandeling van alle 400.000 patiënten in de wereld.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website https://ushersyndroom.nl/

BMD Advies sponsor

Annemarie is een ex-collega van onze collega Diane Dijkstra en maakt vanuit haar persoonlijke nabijheid het Ushersyndroom mee. BMD Advies steunt graag het initiatief van Anne Marie en Rolf en wenst ze veel succes bij hun sportieve uitdaging. Tevens veel succes met het inzamelen van  sponsorbijdragen voor de ondersteuning naar de behandeling van het Ushersyndroom. Move4Usher 14 en 15 november.

Het is gelukt

Het is Annemarie, Rolf en hun zoon Raoul gelukt om in een weekend 3 km hard te lopen, 60 km te fietsen en 10 km te wandelen. En dat terwijl het de tweede dag heel hard regende. Gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

Met deze sportieve prestatie hebben ze ruim € 1600 opgehaald. Samen met de andere 10 teams die meededen met Move4Usher hebben ze meer dan € 12.500 opgehaald.
Om de missie: “In 2025 is Ushersyndroom behandelbaar” te realiseren, is heel veel geld nodig! U kunt nog doneren! Move4Usher.