ONZE SPECIALISTEN

Bas van Velthoven
Adviseur
verder lezen >
Lilyana Bakker
Adviseur
verder lezen>

Omgevingsvergunningen en milieurapportages: onze proactieve aanpak loont.

Iedere organisatie heeft te maken met vergunningen, voorschriften en besluiten. Onze adviseur loodst uw bedrijf, ook bij groei of relocatie, door het doolhof aan regels. Zo zorgen we samen voor uw vergunningensituatie, milieurapportages, het doen van een melding en voor het implementeren van alle voorschriften. Onze specialisten zijn proactief en tackelen mogelijke uitdagingen en vraagstukken vooraf en helpen u met de compliance aan de voor u van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Vergunningverlening en handhaving

Een goede relatie met de overheid is daarbij onontbeerlijk. Bij een eventuele discussie over een vergunning, voorschriften of bestemmingsplan bemiddelen we, zodat u zelf wat afstand kunt houden. Wij werken niet in opdracht van overheden als het gaat om vergunningverlening of handhaving en kunnen daarom onafhankelijk onze klanten adviseren.

Implementatie en compliance

Is eenmaal duidelijk welke voorschriften op uw bedrijf van toepassing zijn? Dan ondersteunen wij u graag bij de implementatie en compliance zodat u zeker weet dat uw bedrijf ook in de toekomst aan de geldende wet- en regelgeving blijft voldoen.

Praktijkvoorbeelden

1 loketgedachte - BMD Zuid
Complex vergunningentraject en veel tegenslag bij verplaatsing scheepswerf

Opslag gevaarlijke stoffen - BMD Zuid
Door de opslagcapaciteit ook beschikbaar te maken voor gevaarlijke stoffen moet Versteijnen Logistics voldoen aan strenge wet- en regelgeving.

Opslag chemisch stoffen - BMD Zuid
Chemiebedrijf Trinseo wil een nieuw kantoor en onderzoekscentrum bouwen in Terneuzen, op het nieuw ontwikkelde bedrijventerrein Maintenance Valuepark

 NIEUWS

 AGENDA

 DOWNLOADS

Save