Met gepaste trots! Duurzaam vertrouwd houdt focus op de toekomst

Zorg dragen voor continuïteit en ontwikkeling

Met gepaste trots delen we 2 interne ontwikkelingen die onlangs zijn ingezet. Deze ontwikkelingen zorgen de komende jaren voor focus op de toekomst en continuïteit in de bedrijfsvoering van Duurzaam Vertrouwd en BMD Advies, uw fullservice QHSE partner.

Partners Duurzaam vertrouwd

Eind maart 2021 zijn Jan Willem de Hoop en Bas Schevelier toegevoegd als partners aan Duurzaam Vertrouwd B.V. (V&S Milieu Adviseurs BVAXXIA en BMD Advies Zuid-Nederland).
Een mooie ontwikkeling voor Duurzaam vertrouwd; een unieke en krachtige combinatie van bedrijven die samenwerken in het ontzorgen van bedrijven op het gebied van QHSE vraagstukken.
Voor Jan Willem de Hoop en Bas Schevelier is het begeleiden van ontwikkelingen bij bedrijven en organisaties een tweede natuur. Beiden zorgen, ieder vanuit hun eigen specialisme en ervaring, voor versterking en verdieping binnen het team van de partners Duurzaam Vertrouwd.
Alle collega’s wensen Jan Willem en Bas in hun rol als partner veel succes en mooie uitdagingen!

Nieuwe collega’s Milieu & Omgeving

Het kennisgebied Milieu & Omgeving mag vanaf april 2 nieuwe collega’s verwelkomen. Graham Nooren (zittend) en Joey Bansberg (staand). Lees wat u gaat merken van hun komst bij BMD Advies en voor welke uitdaging(en) beide collega’s de komende jaren staan.

Graham Nooren

Inmiddels ben ik al weer 2 maanden in dienst. Ik kan zeggen dat de weken voorbij zijn gevlogen. Bas van Velthoven heeft mij in deze korte periode kennis laten maken met de werkzaamheden van BMD Advies. Toen ik na mijn studie solliciteerde, wist ik nog niet precies wat ik moest verwachten. De afgelopen tijd heb ik een goed beeld gekregen. Het is fijn om bij een organisatie binnen te komen die over veel kennis beschikt. Zo rol ik aan de hand van capabele collega’s het werkveld in.

Ik wil de kennis die ik tijdens mijn rechtenopleiding heb opgedaan in de praktijk toepassen. Tijdens mijn afstudeerstage heb ik uitgebreid onderzoek gedaan naar de Omgevingswet. Ik weet dat ik nog aan het begin van mijn loopbaan sta en kijk er naar uit om binnen een aantal jaar uit te groeien tot een allround milieuadviseur. De eerste twee maanden heb ik als zeer prettig ervaren. Ik vertrouw er op dat ik dit gevoel de rest van mijn carrière bij BMD Advies zal behouden.

Joey Bansberg

Mijn eerste maand bij BMD Advies is snel voorbijgegaan. Er is van alles op mij afgekomen. QHSE is een heel nieuw werkveld. Gelukkig heb ik aan mijn coach, Bas Schevelier, veel steun. Het is fijn als iemand je op sleep touw neemt die de klappen van de zweep kent. Het is binnenkomen bij een geoliede machine die op volle toeren draait. Gelukkig kan ik met mijn vaardigheden en persoonlijkheid zeker wat toevoegen aan het huidige team van BMD Advies. Ik heb een nuchtere en logische aanpak. Mijn ervaring als starter kan ik compenseren met mijn vermogen om iets snel eigen te maken.

Ik kijk er naar uit om binnen het label Milieu & Omgeving een adviseur te worden die op eigen benen kan staan. Daarvoor ben ik bij BMD Advies aan het juiste adres. Ik merk dat er veel vertrouwen is. Het is een uitdaging  om te leren anticiperen op de veranderende wet- en regelgeving. De toekomst zal ons leren. Ik kijk in ieder geval ontzettend uit naar de komende periode bij BMD Advies en wat het mij allemaal gaat brengen!

Mooie uitdagingen

De eerst weken zitten er voor Graham en Joey al op. Naast de eerste kennismaking met de collega’s en de coaches zijn ze volop betrokken bij diverse werkzaamheden. Alle collega’s wensen Graham en Joey veel succes en mooie uitdagingen!

Deze interne veranderingen zijn onderdeel van de focus op de toekomst van BMD Advies uw fullservice QHSE partner.
Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Jan Willem de Hoop JanWillem.de.Hoop@bmdzuid.nl 0650830515, Bas Schevelier Bas.Schevelier@bmdzuid.nl 0650814214, Graham Nooren Graham.Nooren@bmdzuid.nl 0658785084 of Joey Bansberg Joey.Bansberg@bmdzuid.nl 0658733616.